Κάνε νόστιμη ομελέτα με σπανάκι!

Κάνε νόστιμη ομελέτα με σπανάκι!

Η ομελέτα με σπανάκι είναι ένα φαγητό που γίνεται γρήγορα, είναι θρεπτικό αλλά τρώγεται και όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και για πρωινό! Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει λίγο σπανάκι και …τρόπο!

Το σπανάκι είτε κατεψυγμένο είναι, είτε φρέσκο η διαδικασία είναι η ίδια. Απλά το φρέσκο θα πρέπει να το ξεπλύνεις πρώτα.

Τα υλικά για μια ομελέτα για ένα άτομο:

- Μια μεγάλη κούπα σπανάκι

- Τέσσερα αυγά

- Τυρί φέτα

- Μισή ντομάτα

Η παρασκευή:

Ζεσταίνεις το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, με λίγο λάδι και ρίχνεις μέσα το σπανάκι. Όσο το αφήνεις να μαραθεί θα πρέπει να ετοιμάσεις τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβεις μισή ντομάτα σε κύβους και τη ρίχνεις και αυτή στο σπανάκι να μαραθεί.

Στη συνέχεια χτυπάς τα αυγά, βάζοντας μέσα ένα σφηνάκι γάλα, για να φουσκώσει καλύτερα η ομελέτα.

Κόβεις τη φέτα σε χοντρούς κύβους

Αφού έχει μαραθεί το σπανάκι και η ντομάτα, ρίχνεις το μίγμα και αμέσως μετά τοποθετείς τους μισούς κύβους φέτα στην ομελέτα.

Την αφήνεις για ένα λεπτό να ψηθεί και με τη βοήθεια ενός πιάτου την αναποδογυρίσεις και τη βάζεις ξανά στο τηγάνι να ψηθεί από την άλλη πλευρά. Τότε βάζεις και τους άλλους μισούς κύβους, σβήνεις τη φωτιά και σε λιγότερο από δύο λεπτά η ομελέτα σου είναι έτοιμη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.