Τι πρέπει να τρως για να μυρίζεις ωραία!

Τι πρέπει να τρως για να μυρίζεις ωραία!

Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες, η μυρωδιά ενός ανθρώπου, παίζει πολύ βασικό ρόλο στο πόσο επιθυμητός θα είναι στο αντίθετο φύλο. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και λίγες οι φορές, που συνδέουμε έναν άνθρωπο με μία συγκεκριμένη οσμή, και δεν εννοώ απαραίτητα το άρωμά του.

Μία νέα έρευνα λοιπόν, σου αποκαλύπτει ποιες τροφές θα πρέπει να προτιμάς, προκειμένου η φυσική σου μυρωδιά -ξέρεις, αυτή που εκκρίνει το σώμα σου- να σου εξασφαλίσει περισσότερα ραντεβού.

Λυπάμαι, αλλά αν είσαι λάτρης του κρέατος και άλλων… λιπαρών αμαρτιών, αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω δε θα σου αρέσουν. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών βελτιώνει κατά πολύ την οσμή του σώματός σου, κάτι που σε κάνει πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

Τα καλά νέα είναι το κρέας και τα παράγωγά του δεν είναι τα πλέον καταστροφικά στη συγκεκριμένη λίστα. Τα κακά είναι ότι αν δε θέλεις να είσαι… ανθρωποδιώχτης με τη μυρωδιά σου θα πρέπει να ελαττώσεις κατά πολύ το ψωμί και τα ζυμαρικά τα οποία είναι με διαφορά ό,τι χειρότερο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.