Τι εννοούν οι γυναίκες όταν λένε: Καλός άντρας;

Τι εννοούν οι γυναίκες όταν λένε: Καλός άντρας;

Οι γυναίκες έχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια για να χαρακτηρίζουν κάποιον άντρα, καλό άντρα. Βέβαια αν τα διαβάσεις θα πρέπει να αποκτήσεις και ένα …φωτοστέφανο, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Απέφυγε έξυπνα το ξενέρωμα: 7 tipsγια να σου μείνει …ντούρος όταν βάζεις προφύλαξη!

Δες λοιπόν ποια είναι τα κριτήρια του «καλού άντρα» για τις γυναίκες:

1. Όχι τσιγκούνης

Οι γυναίκες όταν λένε πως ο καλός άντρας δεν είναι τσιγκούνης, στις περισσότερες περιπτώσεις, μιλάνε γι΄ αυτόν τον τύπο άντρα που χάνει το νόημα της ζωής από την αγάπη του για τα χρήματα. Δεν ξέρει να περνάει όμορφα και κουβαλάει μία ανεπιθύμητη μιζέρια. Κάτι τέτοιο φυσικά έχει επιπτώσεις γενικότερα στην σχέση και θεωρούν ότι καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντέξει δίπλα της έναν πραγματικό τσιγκούνη.

2. Όχι νευρικός

Νευρικός και καλός είναι λίγο δύσκολο, σύμφωνα με τις κυρίες! Όταν λένε νευρικός άντρα εννοούν κάποιον ο οποίος ξεφεύγει κι έχει περισσότερα νεύρα και πολλές φορές ίσως και αδικαιολόγητα! Με έναν νευρικό άντρα συμβαίνει το εξής περίεργο, μπορεί να πάρει την ταμπέλα του καλού άντρα και να την χάσει μέσα σε μόλις ένα λεπτό!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι κίνηση της γυναίκας στο σεξ που προδίδει… το κέρατο που σου ρίχνει!

3. Να τις καταλαβαίνει

Ο καλός άντρας είναι και αυτός που τις καταλαβαίνει! Μπορεί να ακούγεται κάπως γενικό αλλά ουσιαστικά εννοούν πως νιώθουν την ανάγκη να τις προσέξει λίγο βαθύτερα. Αρχικά στηρίζεται ένας άντρας στην εμφάνιση μιας γυναίκας αλλά εκείνες ξεχωρίζουν αυτόν που καταλαβαίνει και το ποιες είναι, τι θέλουν πως συμπεριφέρονται.

4. Σωστός στις υποχρεώσεις του

Εννοούν τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχει και εντός αλλά και εκτός σπιτιού! Τις υποχρεώσεις τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές. Ένας καλός άντρας μπορεί να είναι σωστός στις εξωτερικές του υποχρεώσεις χωρίς να ξεχνάει πως η γυναίκα του υπάρχει. Μέσα σε αυτές είναι η εργασία του, οι κοινωνικές συναναστροφές αλλά ξέρει πως είναι δίπλα του και δεν ξεχνάει να τις δείχνει την αγάπη του με όποιον τρόπο!

5. Να νιώθουν ασφάλεια

Είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να αισθανθεί ασφάλεια μέσα σε δύσκολες καταστάσεις και να καταλάβει πως ο συγκεκριμένος άντρας είναι δίπλα της και ξέρει και μπορεί να τις χειριστεί. Ένας καλός άντρας βρίσκεται εκεί στα δύσκολα και ψάχνει για τις λύσεις χωρίς να προσπαθεί να το αποφύγει.

6. Να τις σέβεται

Σεβασμός στον τρόπο που φέρεται, στον τρόπο που μιλάει, στον τρόπο που εμπιστεύεται, στον τρόπο που αγαπάει

7. Να τις ακούει

Νιώθουν την ανάγκη να τις ακούει πραγματικά όταν μιλάνε και όχι να κάνει πως μας ακούει... όταν αναλύουν κάποια θέματα λίγο παραπάνω!!!

8. Ρομαντικός όσο χρειάζεται

Ο ρομαντισμός είναι συνήθως κάτι που έχουμε ανάγκη αλλά με όρια! Ένα λουλούδι, μια έκπληξη, ένα flashback σε μία αξέχαστη στιγμή της σχέσης μας και όλα φαίνονται διαφορετικά.

9. Να τις προσέχει

Περιμένουν να προσέχει τις αλλαγές στην εμφάνιση, στην διάθεση, στην συμπεριφορά. Ο καλός άντρας προσέχει να μην μας χάσει και ανησυχεί για εμάς.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...