Γιατί κάποιες γυναίκες θέλουν σε έχουν υποταγμένο στο σεξ και όχι μόνο;

Γιατί κάποιες γυναίκες θέλουν σε έχουν υποταγμένο στο σεξ και όχι μόνο;

Ίσως να σου έχει τύχει η γυναίκα που να θέλει να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο σεξ. Να σε υποτάξει και ίσως και να σε δέσει σαν ερωτικό σκλάβο. Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι. Όμως γιατί μερικές γυναίκες ξεφεύγουν από τον παραδοσιακό ρόλο;

Όλα τα πρωτεύοντα θηλαστικά φαίνεται έχουν ένα σύστημα υποταγής στον εγκέφαλο ανεξάρτητα από το φύλο. Σε πειράματα που έγιναν σε αρσενικούς αρουραίους, όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα αυτό τεχνητά, εκείνοι συμπεριφέρθηκαν ως υποταγμένες σεξουαλικά γυναίκες. Και όταν ενεργοποίησαν το ίδιο σύστημα κυριαρχίας στους θηλυκούς αρουραίους συμπεριφέρθηκαν ως σεξουαλικά κυρίαρχα αρσενικά. Μερικά θηλυκά θηλαστικά, έχει διαπιστωθεί πως έχουν εκ φύσεως ανδρική σεξουαλική συμπεριφορά. Φαίνεται πολύ πιθανό κάποιες γυναίκες να έχουν κληρονομήσει το ίδιο σύστημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο από τα 7 πιο απίθανα φετίχ σε εκφράζει;

Φυσικά υπάρχουν εκεί έξω χίλιες δυο κυριαρχικές γυναίκες, με σαφείς τάσεις να σας επιβληθούν. Δεν είναι σαδίστριες, κι ούτε είχαν πάντα θέμα με το μπαμπά. Είναι επιτυχημένες, ανεξάρτητες, δυναμικές και σέξι. Καταβροχθίζουν σωριδόν αρσενικά για να αποδείξουν την παντοδυναμία τους. Κι όταν την αποδείξουν, φεύγουν.

Το θέμα είναι πολύ hot.

Γνωρίζεις κάποια γυναίκα που σε πετά στο πάτωμα και σου αλλάζει τα φώτα. Λες …εδώ είμαστε, μέχρι που το παιχνίδι ξεφεύγει απ΄ το κρεβάτι κι εκείνη παίζει τον κυρίαρχο και στην σχέση. Άρα πρέπει να την βγάλεις από το ρόλο και να πάρεις εσύ τον κυριαρχικό ρόλο στο σεξ.

Ελάχιστες γυναίκες είναι εκ φύσεως κυριαρχικές και δε μπορούν να αλλάξουν ρόλο. Οι περισσότερες είναι «διακόπτες»- έτσι λέγονται όσοι μπορούν να περάσουν από τον κυριαρχικό στον υποτακτικό ρόλο και το αντίθετο.

Παίζουν με τα δυο αρχέγονα ένστικτα του Άντλερ- έλεγε ότι είναι το σεξουαλικό και, όχι το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά της κυριαρχίας. Στον κόσμο τους υπάρχουν σκλάβοι κι αφέντες. Στον δικό σου μικρόκοσμο, που αποτελείται από δύο άτομα, οι ρόλοι θα μοιραστούν επίσης. Μια γυναίκα που πηγαίνει να πάρει τον κυριαρχικό ρόλο, το σεξ την αγριεύει.

Αλλά την επόμενη φορά που θα πάει να σε πετάξει, να σκίσει το πουκάμισό, να ανέβει πάνω σου και να αναβοκατεβαίνει τόσο δυνατά μέχρι που το κρεβάτι να φτάσει στην εξώπορτα και πριν σε …δέσει, άρπαξε την από τα χέρια κράτησε τα πίσω απ΄ την πλάτη και ακινητοποιήστε την. Κοίταξε την κατευθείαν στα μάτια. Το βλέμμα είναι πολύ σημαντικό στα παιχνίδια κυριαρχίας. Όταν δυο κυριαρχικά άτομα διεκδικούν ρόλο αρχηγού, είναι ακόμη πιο σημαντικό. Δώσε της το βλέμμα που δεν της αφήνει περιθώρια επιλογής. Σφίξε τα χέρια της μέχρι να σας παρακαλά να την αφήσεις και να σου πει ότι θα υποταχθεί. Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες ερεθίζονται με την υποταγή.

Επιπλέον, σχεδόν κάθε ποιοτικό χαρακτηριστικό των αρσενικών που παραπέμπει σε κυριαρχία προκαλεί διέγερση στον γυναικείο εγκέφαλο: κυρίαρχα αρώματα, κυρίαρχος βηματισμός, βαθιά φωνή, επιβλητικό ύψος, επίδειξη πλούτου, σωματική δύναμη. Το παιχνίδι ρόλων είναι πιθανόν ένας τρόπος για τις γυναίκες να ενεργοποιήσουν τα πρωτόγονα υποτακτικά ένστικτα.

Αυτός είναι ο λόγος που τόσες πολλές γυναίκες θέλουν στις φαντασιώσεις τους, τον σύντροφό τους να προσποιείται ότι είναι ένα άγριο θηρίο, ένας ισχυρός άνδρας, ένας βάναυσος άνθρωπος, μια μορφή εξουσίας αλλά πάντα και σε κάθε περίπτωση κάποιος που παίρνει το πάνω χέρι και έχει τον τρόπο του μαζί της.
Εκτός βέβαια αν σου αρέσει να είσαι ερωτικός σκλάβος!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...