Οι 7 super τεχνικές των γυναικών που ξεσηκώνουν τον …μικρούλη σου

Οι 7 super τεχνικές των γυναικών που ξεσηκώνουν τον …μικρούλη σου

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές που ακολουθούν όταν... κατεβαίνουν στην επίμαχη περιοχή και αρχίζουν να …περιποιούνται τον «μικρούλη» σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 2 κατά, 2 υπέρ και ένα μυστήριο αν …παίζεις συχνά με τον «μικρούλη» σου!

Η …επιχείρηση λέγεται στοματικός έρωτας και είναι κάτι που αρέσει σε όλους! Το Activeman.gr ρώτησε και έμαθε τις επτά super τεχνικές που χρησιμοποιούν οι κυρίες για να σε τρελάνουν!

Δες ποιες είναι αυτές οι τεχνικές

1. Και τα χέρια στο παιχνίδι

Επειδή λέγεται στοματικός έρωτας δεν χρησιμοποιείται μόνο το στόμα της. Έτσι μπαίνουν στο παιχνίδι και τα χέρια, αρχίζοντας συνήθως από το στήθος και στην επίμαχη στιγμή κινούνται από τους γλουτούς και …πέριξ της επίμαχης ζώνης!

2. Δουλεύει την …κορυφή

Όταν εκείνη …χρειάζεται διάλειμμα τραβιέται και ασχολείται μόνο με την κορυφή. Αυτό γίνεται και από τις βιτσιόζες που θέλουν να σε …παιδέψουν και να σε εξιτάρουν στα όρια!

3. Αν έχει και γεύση είναι καλύτερο!!!

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα λιπαντικά με γεύσεις που χρησιμοποιούνται στον στοματικό έρωτα. Και είναι σίγουρο πως το «νόστιμο» λιπαντικό είναι πολύ απολαυστικό για τις κυρίες και φυσικά και για σένα που απολαμβάνεις το αποτέλεσμα.

4. Η ερώτηση της …ταχύτητας!

Όταν εκείνη σε ρωτάει τι ρυθμό και ένταση να διατηρήσει. Έτσι θα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση αν αρέσει αυτό που σου κάνει.

5. Το ...παράλληλο βλέμμα!

Όταν σε κοιτάει κατά τη διάρκεια μεγαλώνει τη δική σου απόλαυση, έτσι χαίρεται και εκείνη που σε βλέπει να το απολαμβάνεις.

6. Η βασανιστική …κορύφωση

Αφορά τις βιτσιόζες κυρίες και σε αυτή την περίπτωση συνήθως είσαι δεμένος! Όταν είναι κοντά στο να φτάσει στην κορύφωση, τραβιέται για να σε καθυστερήσει στην ολοκλήρωση. Όταν επιστρέφει δυναμικά τότε είναι πιο έντονο και βασανιστικό το αίσθημα της απόλαυσης!

7. Χωρίς ηχητικά!

Όταν κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα δεν κάνει ήχους απόλαυσης… Σιωπηρό και έντονο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...