Μάθε τι μπορεί να «λέει» το στήθος μιας γυναίκας!

Μάθε τι μπορεί να «λέει» το στήθος μιας γυναίκας!

Το στήθος μιας γυναίκας είναι αυτό που κοιτάμε πρώτο… άντε ή δεύτερο μετά το πρόσωπο. Το στήθος είναι εκείνο που εντυπωσιάζει έναν άντρα,

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο δυνατά πρωινά για να βγάλεις τη μέρα!

Ήξερες όμως ότι το στήθος μιας γυναίκας λέει πολλά για τον χαρακτήρα της και τις επιδόσεις στο κρεβάτι;

Δες λοιπόν εννέα τύπους από στήθη και τι …λένε:

1. «Λέει» για την προσωπικότητα της

Γενικότερα οι γυναίκες με μικρά στήθη προβληματίζονται πολύ για την αφοσίωση και την πίστη του συντρόφου τους. Οι γυναίκες με μεγάλα στήθη είναι αισιόδοξες, χαρούμενες και αισθησιακές. Μπορούν να γίνουν πολύ εφευρετικές στο σεξ και το ίδιο περιμένουν απ' τους συντρόφους τους.

2. Τι …λέει το μικρό και στρογγυλό σαν κερασάκι

Οι γυναίκες με μικρά στήθη που μοιάζουν με κερασάκια, διακρίνονται για την κοινωνικότητα τους. Είναι λογικές και άνετες. Όταν βρίσκονται σε σχέση γίνονται πολύ καλές και αξιόπιστες σύντροφοι, αν και δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη σωματική επαφή.

3. Όταν είναι μικρό και «αλεπουδίσιο»

Εάν το στήθος μοιάζει από το πλάι με τη μύτη της αλεπούς δείχνει γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, το σχήμα αυτό δείχνει εξυπνάδα και εργατικότητα. Στα ερωτικά, δίνεται ψυχή και σώματι ενώ στο κρεβάτι είναι …φωτιά!

4. Τα στήθη… τα λεμονάτα:

Αν το στήθος έχει σχήμα λεμονόκουπας τότε μάλλον δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις. Λατρεύει τους πειραματισμούς και τις καινούργιες στάσεις στο κρεβάτι, ενώ δεν φοβάται να έχει αρκετούς συντρόφους στη ζωή μέχρι να βρει τον κατάλληλο.

5. Σε σχήμα και μέγεθος μήλου

Συχνά φαίνεται ψυχρή και απρόσιτη ενώ διακρίνεται για την εξυπνάδα και την ευστροφία της. Είναι σταθερή και δεν αλλάζει συχνά συντρόφους ενώ όποιος άνδρας μπλέξει μαζί της το σίγουρο είναι πως δε θα πεινάσεις, καθώς είναι καλή νοικοκυρά! Στον έρωτα δοκιμάζει διάφορες στάσεις!

6. Στήθος σε σχήμα αχλαδιού

Είναι ανεξάρτητη και καπάτσα. Ξέρει πότε πρέπει να υποκρίνεται την ανόητη και την αθώα ξεγελώντας τους άνδρες και να τους σύρει από την μύτη…

7. Σε μέγεθος και σχήμα μελιτζάνας

Χαρίζει απλόχερα την αγάπη της ενώ παράλληλα ξέρει να απολαμβάνει τις επίγειες χαρές της ζωής.

8. Το βαρύ πεπόνι

Οι γυναίκες με στήθος σε σχήμα μεγάλο και στρογγυλό σαν του πεπονιού αποζητούν τον θαυμασμό. Εκτιμούν δεόντως τις γευστικές απολαύσεις και γι' αυτό τους αρέσει να μαγειρεύουν, αλλά στο θέμα των σαρκικών απολαύσεων είναι αρκετά συντηρητικές και λάτρεις της ρουτίνας.

9. Πληθωρικό και βαρύ σαν καρπούζι

Λατρεύει το καλό φαγητό, αλλά και την καλοπέραση γενικότερα. Της αρέσει να φλερτάρει, αλλά στο κρεβάτι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι μόνο να κοιμηθεί.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...