Το σχήμα των χειλιών της σου δείχνει αν είναι ικανή να σε …ξετινάξει στο κρεβάτι!

Το σχήμα των χειλιών της σου δείχνει αν είναι ικανή να σε …ξετινάξει στο κρεβάτι!

Όταν την πέφτεις σε μια σίγουρα δεν ξέρεις πόσο καλή είναι στο κρεβάτι. Απλά μπορείς να κάνεις εκτιμήσεις με βάση τη συμπεριφορά της, όμως πολλές φορές αυτές πέφτουν έξω και μένεις… ανικανοποίητος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως το σώμα μαρτυράει τις επιδόσεις σου στο σεξ!

Λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθαν να δώσουν οι επιστήμονες που ερεύνησαν και ανακάλυψαν ότι το σχήμα των χειλιών της γυναίκας μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα να έχει πιο εύκολα οργασμό, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα μιας online έρευνας που ρώτησε 258 γυναίκες για το σχήμα των χειλιών τους, καθώς και για την “ικανότητά” τους να βιώνουν κολπικό οργασμό.

Οι γυναίκες με έντονη “λακουβίτσα” στο σχήμα του άνω χείλους (το χαρακτηριστικό σημείο στο χείλος, ακριβώς κάτω από την μύτη, που έχουν όλοι οι άνθρωποι) έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κολπικό οργασμό!

Πώς μπορεί αυτό το σημάδι να «προβλέψει» την ικανότητά της να φτάσει σε οργασμό; Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η σύνδεση σχετίζεται με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στην μήτρα, πριν καν γεννηθούμε!

Μέσα στην μήτρα, εκείνα τα νευρωνικά κυκλώματα που ορίζουν το σχήμα του προσώπου (με επίκεντρο το σημείο αυτό στο άνω χείλος), μπορεί επίσης να διαμορφώσουν τους νευρώνες στα γεννητικά όργανα, που επηρεάζουν τον κολπικό οργασμό, σύμφωνα με έναν εκ των συγγραφέων της έρευνας, δρ Miguel Costa.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...