Το Activeman απαντά στον γυναικείο δεκάλογο του ιδανικού άντρα!

Το Activeman απαντά στον γυναικείο δεκάλογο του ιδανικού άντρα!

Δεν σταυρώνεις μακροχρόνια σχέση; Αναρωτιέσαι τι δεν κάνεις σωστά; Θέλεις να είσαι τέλειος για εκείνη, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις πως σκέφτεται; Ε, λοιπόν, αν θες να τα πιστέψεις, ακολουθούν τα 10 χαρακτηριστικά του τέλειου άντρα-συντρόφου, σύμφωνα με όσα λένε οι γυναίκες. Θα διαβάσεις όμως και την απάντηση του Activeman!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν έρχεται η στιγμή που οι προτεραιότητες της ζωής σου… αλλάζουν!

1. Δεν ντρέπεται να αγκαλιάσει το κορίτσι μπροστά σε άλλους. Ή να την πιάσει από το χέρι και να περπατήσουν μαζί στο δρόμο. Ή να τη φιλήσει σε δημόσιο χώρο. Και να κάνει τους περαστικούς και κυρίως τις περαστικές να τη φθονούν θανάσιμα! (Συμφωνούμε και επαυξάνουμε, άλλωστε, δεν υπάρχει κανένα καλύτερο δόλωμα για περισσότερες γυναίκες, από το να δείχνεις πόσο περιποιητικός είσαι σ αυτήν που κυκλοφορείς)

2. Της κάνει εκπλήξεις καθημερινά. Που σημαίνει ότι την έχει αδιάκοπα στο νου του. (Ναι καλά. Έχουμε κρίση! Halloooo! Μαζευτείτε λίγο κορίτσια!»

3. Μόλις τελειώνει τις δουλειές του σπεύδει κοντά της. Δεν βγαίνει με φίλους, δεν έχει άλλες υποχρεώσεις, εκείνη είναι η μόνη του «υποχρέωση». (Τι λες κοπέλα μου. Σε συμφέρει να βγαίνω με τους φίλους 2-3 φορές το μήνα τουλάχιστον. Με κρατάει ισορροπημένο. Με προτιμάς ανισόρροπο;)

4. Την υπερασπίζεται στους άλλους, και κυρίως στους φίλους του, ό,τι μαλακία κι αν έχει πει/κάνει. Σημαίνει ότι την αγαπάει τρελά. (Όχι κυρία μου. Εξαρτάται από τη μαλακία!)

5. Τρελαίνεται όταν είναι μακριά της. Και αναζητά την επαφή. Με τηλέφωνα, με sms, με μηνύματα στο φβ. Ναι, μπορεί να δείχνει κτητικότητα αυτό, αλλά και η κτητικότητα κάτι δείχνει για τα συναισθήματά του. (Κι άμα το κάνουμε μας πρήζετε πως «σας ελέγχουμε» και πως «ζηλεύουμε»! Θεόμουρλες! Δεν ξέρετε τι σας γίνεται!)

6. Της λέει πως είναι το άλλο του μισό. Πώς άργησε, αλλά τη βρήκε επιτέλους, και μόνο μαζί της νιώθει ολοκληρωμένος. Και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη (Εγώ να τα πω! Εσύ θα τα πιστέψεις;)

7. Την κάνει να νιώθει πως είναι τα πάντα για εκείνον. The one and only. (Ναι μωρό μου. Αμέσως μετά τον ΠΑΟΚ!)

8. Επιδιώκει να τη συστήσει στους φίλους και στην οικογένειά του. (Πας γυρεύοντας για μπελάδες κοριτσάκι μου ε; Δεν ξέρεις τη μάνα μου!) 

9. Έχει όλη την ώρα το σεξ στο μυαλό του. Τη γουστάρει πολύ και τη θέλει με πάθος! (Ναι αλλά κι εσένα να μη σε πιάνει πονοκέφαλος τρεις φορές την εβδομάδα ε;)

10. Παρατάει ό,τι δουλειά ή υποχρέωση έχει, όταν του δώσεις σήμα ότι τον χρειάζεσαι. Είναι πάντα διαθέσιμος για σένα. (Και στο φινάλε, άμα το παρακάνεις το κλείνω μέχρι να τελειώσει το ματς…)

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...