Κάνε σεξ με δεμένα μάτια και αφέσου στη super διέγερση!

Κάνε σεξ με δεμένα μάτια και αφέσου στη super διέγερση!

Σεξ με δεμένα μάτια και ίσως και με δεμένα χέρια σε βάζει σε ένα μυστήριο, ένα μυστήριο όμως που σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι άκρως διεγερτικό!

Γερμανοί ειδικοί επισημαίνουν πως, το σεξ στα τυφλά όχι μόνο είναι πιο διεγερτικό αλλά έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Γι΄αυτό και, αν θέλετε να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση, δεν έχετε παρά να κλείσετε τα μάτια του συντρόφου σας.

«Δοκιμάστε κάτι νέο στο κρεβάτι», όπως γράφει η εφημερίδα "Bild". «Τι θα λέγατε για ένα ραντεβού στα τυφλά και μάλιστα με τον σύντροφό σας;» Αρκεί ο ένας από τους δύο συντρόφους να μην βλέπει. Προσοχή όμως στο τι θα χρησιμοποιήσει για να σκεπάσει τα μάτια του. Τα μεταξωτά μαντίλια είναι τα καλύτερα...

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το να χάνεις την οπτική επαφή με τον σύντροφό του είναι άκρως ερεθιστικό. Κι αυτό γιατί, όποιος δεν βλέπει τίποτα, αισθάνεται περισσότερα πράγματα, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Σαν να σε αγγίζει ένας ξένος και να νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Κι όταν και οι δύο σύντροφοι κλείσουν τα μάτια, τότε η ερωτική επιθυμία απογειώνεται. Το ραντεβού στα τυφλά στο... κρεβάτι μπορεί να έχει και θεραπευτικά αποτελέσματα. Ειδικά σε όσους έχουν αναστολές στο κρεβάτι. Γιατί, όποιος δεν βλέπει τίποτα, δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται για τίποτα. Το σεξ με δεμένα τα μάτια σηματοδοτεί το τέλος της απόκρυψης. Η ντροπή δίνει την θέση της στην διέγερση και την ευχαρίστηση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι μοτοσικλέτες του Rossi και του Markuez στο SMF MotoShow της Θεσσαλονίκης
Η έκθεση μοτοσικλέτας της Θεσσαλονίκης, η SMFMotoShow είναι κάθε χρόνο εντυπωσιακή και αυτή τη φορά εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο αφού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά...