Το «τρίο» δεν ήταν ποτέ ευκολότερο

Το «τρίο» δεν ήταν ποτέ ευκολότερο

Είσαι λίγο πιο ανοιχτόμυαλος, όσον αφορά σεξουαλικά ζητήματα, και επιζητάς εμπειρίες που δεν περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου; Η κοπέλα σου έχει ανάλογα... μυαλά με σένα και τα βρίσκετε; Νιώθετε πιο άνετα έχοντας και... τρίτο μέλος στην παρέα, αλλά δυσκολεύεστε να εντοπίστε μόνους ή ζευγάρια με ανάλογα ενδιαφέροντα; Τότε το feeld είναι η εφαρμογή σου.

Από το κινητό σου, λοιπόν, μπορεί να βρεις "στόχους" ή καλύτερα "kinky" άτομα, με περιέργεια και ανοιχτά μυαλά, όπως αναφέρει η αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Στις Η.Π.Α. αποτελεί το νέο "trend" με άνδρες και γυναίκες να σπεύδουν προκειμένου να νιώσουν την εμπειρία του "3some".

Οπως δηλώνουν οι... δοκιμαστές της εφαρμογής, το παιχνίδι ξεκινά αργά με φλερτ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ταιριάζουν τα "χνώτα" όλων. Εάν υπάρξει ταύτιση απόψεων, τότε το παιχνίδι θα μεταφερθεί στο ανοιχτό γήπεδο με εκατέρωθεν προσκλήσεις, ώστε να μεγαλώσει η παρέα.

Αν, μάλιστα, έχεις ελεύθερη σχέση, τότε είναι "must" επιλογή, από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει να διευρύνεις τις σεξουαλικές σου εμπειρίες. Και αν δεν έχεις παρτενέρ, θα σου βρει η εφαρμογή...

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.