Μάθε πως θα πετύχεις το πολυπόθητο «τρίο»

Μάθε πως θα πετύχεις το πολυπόθητο «τρίο»

Το τρίο μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο διάσημες ανδρικές φαντασιώσεις, ωστόσο ούτε οι γυναίκες το απορρίπτουν. Πολλές είναι εκείνες που θα επέλεγαν να έχουν έστω μια σεξουαλική εμπειρία με περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους και γιατί να μην είσαι εσύ ο ένας ανάμεσα στις δύο;

Πριν βιαστείς να χαρείς όμως, να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που φαντάζεσαι. Είμαστε σίγουροι ότι όταν γίνεται αναφορά στο τρίο, το δικό σου μυαλό πάει σε ένα κρεβάτι στο οποίο σε περιμένουν δύο γυναίκες έτοιμες να σε… ικανοποιήσουν στο έπακρο. Τι γίνεται όμως με το δικό της μυαλό;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θα άντεχες το πιο …αναπάντεχο σε ένα τρίο;

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι γυναίκες θα δεχόντουσαν να κάνουν τρίο με τον σύντροφό τους και μια ακόμα γυναίκα ως «δώρο» σε εκείνον. Δώσε όμως σημασία στις λέξεις. Θα «δεχόντουσαν», δεν θα προτιμούσαν. Για μια γυναίκα, το τρίο με ένα ζευγάρι δεν είναι ιδιαίτερα δελεαστικό, καθώς είναι πεπεισμένες πως ο άντρας του τριγώνου θα αδυνατούσε να τα βγάλει πέρα και με τις δυο τους. Με άλλα λόγια, εκείνος θα ευχαριστιόταν μεν το σεξ με δυο γυναίκες, εκείνες όμως, θα έπρεπε να «μοιραστούν» τον ίδιο άντρα, κάτι το οποίο δεν τους αρέσει από καμία άποψη.

Αντιθέτως, στο τρίο με δύο άντρες, οι γυναίκες θα έλεγαν το πολυπόθητο «ναι» πολύ πιο εύκολα ή τουλάχιστον με περισσότερο ενθουσιασμό. Το προτιμούν, από την άποψη πως θα έχουν δυο άντρες στο κρεβάτι τους οι οποίοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τις ικανοποιήσουν. Για τις γυναίκες ένας επιπλέον άντρας ισούται με πιο άγριο και πιο αποδοτικό σεξ, σε αντίθεση με το σεξ στο οποίο εμπλέκεται μια γυναίκα ακόμη. Ο γυναικείος ανταγωνισμός δεν είναι άσχετος με το γεγονός. Στο τρίο με δύο γυναίκες εξάλλου, μην εκπλαγείς αν τις δεις να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν η μία την άλλη και σε αφήσουν… σύξυλο.

Είναι όμως κάτι που δεν τυχαίνει κάθε μέρα, αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική συνύπαρξη που στους περισσότερους μένει αξέχαστη. Και είναι στο χέρι σου να την πετύχεις για έναν απλό λόγο. Είσαι ο άνδρας της παρέας και φυσικά ο επιβήτορας. Άσχετο αν κάποιες στιγμές εκείνες θα θεωρούν ότι σε έχουν του χεριού τους και είναι βέβαιο ότι θα παίξουν με σένα. Ίσως και να σε δέσουν. Ακόμα και να σε …πονέσουν αισθησιακά… να κάνουν τις ζόρικες… και όλα τα σχετικά γατίσια…

Μπορεί να θέλουν να επιβληθούν στην αρχή, αλλά μην κολλήσεις. Σύντομα θα πρέπει να πάρεις το πάνω χέρι και αυτό είναι που θέλουν και οι ίδιες. Για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα διεγερτικό να νιώθουν ότι εξουσιάζουν έναν άντρα και τον έχουν όλο δικό τους, όμως αυτό το συναίσθημα διαρκεί για λίγο… αφού μετά τον θέλουν επιβήτορα.

Πρόσεχε όμως κάτι. Μην προτείνεις ποτέ εσύ σε δύο φίλες να κάνετε τρίο. Πρέπει να το χειριστείς με τρόπο, με λεπτότητα, να το παίζεις λίγο αδιάφορος αλλά να μην αρνείσαι. Άσε εκείνες να στο προτείνουν και θα δεις πως θα πιάσει.

Αν φαντασιώνεσαι να κάνεις τρίο με τη σχέση ή τη γυναίκα σου μαζί με την κολλητή της, τότε μπορεί να είσαι πιο άνετος. Αν είναι γυναίκα σου, πες της το ανοιχτά και άσε αυτή να το χειριστεί με τη φίλη. Βέβαια σε αυτό το σημείο θα πρέπει να το πεις μεν ανοιχτά, αλλά με τρόπο, για να μη σου φέρει κανένα πιάτο στο κεφάλι!

Αν είναι σχέση… άστο να έρθει μόνο του, αν έρθει ποτέ και μη το πιέζεις. Μπορεί να τα χάσεις όλα μαζί με τη σχέση σου.
Σκέψου ότι οι γυναίκες ζηλεύουν μεταξύ τους και εσύ θα πρέπει να είσαι ο ενδιάμεσος και να φροντίσεις να μη γέρνει η πλάστιγγα της περιποίησης .

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...