Για να μην την ψάχνεις με το …κυάλι, μάθε τον σωστό τρόπο του έξυπνου φλερτ

Για να μην την ψάχνεις με το …κυάλι, μάθε τον σωστό τρόπο του έξυπνου φλερτ

Σταματά να κάνεις τον ωραίο! Αυτό θα το κρίνουν εκείνες και όχι εσύ. Είναι πολύ απλό, όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Προσέχεις τον εαυτό σου και γενικά το σώμα σου, επομένως θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην κάνεις σαν παγώνι που φουντώνει τα φτερά του για να εντυπωσιάσει τις θηλυκές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 11 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις αυτό το καλοκαίρι!

Πολλοί είναι εκείνοι που για να εντυπωσιάσουν παίζουν ρακέτες μπροστά από εκείνη που έχουν «επιλέξει» και συνήθως φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οι γυναίκες εκτιμούν τη σιγουριά που εκπέμπει ένας άνδρας που προσέχει τον εαυτό του αλλά προσοχή μη το παρακάνεις… είναι εύκολο να σε περάσουν για υπερόπτη! Απλά φέρσου φυσιολογικά και αν καταφέρεις να πιάσεις συζήτηση με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει, να ξέρεις ότι γυναίκες γοητεύονται πιο εύκολα από έναν άνδρα που δεν φοβάται να «καθοδηγεί» την συζήτηση και την γνωριμία.

Πάρε πρωτοβουλίες, φρόντισε να κατευθύνεις εσύ την συζήτηση, βάλε τα θέματα, με δυναμικό, αλλά όχι αγενή και εγωιστικό τρόπο.

Μην πιάνεις μονόλογο. Καθοδήγησε αλλά μην πρήζεις. Άσε και την άλλη να μιλήσει αλλά παρατήρησε την γλώσσα του σώματός της , αν την ενοχλεί κάτι από όσα λέτε, αν αισθάνεται άβολα, ή αν αντίθετα νιώθει όμορφα και ενδιαφέρεται, το σώμα της και οι εκφράσεις της σίγουρα θα σας στέλνουν τα ανάλογα σήματα και τότε είναι που πρέπει να …κόψεις ταχύτητα.

Γίνε ευχάριστος. Μη πιάνεις βαριά θέματα, όπως είναι η ανεργία για παράδειγμα. Άλλωστε στη παραλία είστε για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Κατάλαβε πότε είναι έτοιμη για… περισσότερα. Όταν μια συζήτηση είναι αρκετά «ώριμη» για να γίνει πιο προσωπική, πιο πιπεράτη, τότε καλό είναι να κάνεις το επόμενο βήμα και να «ανάψεις» λίγο τα αίματα.

Και μακριά από τα πολλά κομπλιμέντα. Τους κόλακες δεν τους αγάπησαν ούτε οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες! Προτίμησε τα θετικά σχόλια για τα πλέον δυνατά της σημεία.

Και κάτι σημαντικό μην της παίρνεις… συνέντευξη. Οι απανωτές ερωτήσεις θα την κομπλάρουν και θα θυμίσουν περισσότερο στημένη δημοσιογραφική συνέντευξη παρά φλερτ.

Μην φοβάσαι να μιλήσεις για τα ενδιαφέροντά σου αλλά φρόντισε να μην τα αποκαλύψεις όλα. Δεν πρέπει να της φανείς «εύκολος». Άφησε την να σε κερδίσει σιγά-σιγά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...