Μάθε τι δείχνει για σένα ο τρόπος που γδύνεσαι για να κάνεις σεξ!

Μάθε τι δείχνει για σένα ο τρόπος που γδύνεσαι για να κάνεις σεξ!

Σκέφτηκες ποτέ ότι ο τρόπος που ξεντύνεσαι για να κάνεις σεξ μετράει; Βέβαια εκείνη τη στιγμή, ειδικά αν πρόκειται για νέα κατάκτηση, πάνω στο πάθος, είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις μια …τάξη στο βγάλσιμο των δικών σου ρούχων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κουστουμάτους ή χαλαρούς τύπους προτιμούν οι κυρίες;

Αυτές είναι συνήθως κινήσεις που γίνονται αυτόματα, που όμως δείχνουν σημεία του χαρακτήρα σου και αφήνουν μια εντύπωση που σίγουρα θέλεις να είναι θετική. Δες λοιπόν τι γίνεται:

1. Όταν αφήνεις τη …φανέλα

Αρχίζοντας τα προκαταρκτικά βγάζεις πρώτα το πουκάμισο ή το πουλόβερ και μένεις με τη φανέλα. Αυτό δείχνει ότι έχεις αυτοσυγκράτηση και θέλεις να επιτείνεις την …αγωνία, αφήνοντας εκείνη να σου βγάλει τη φανέλα, αρχικά και μετά όλα τα άλλα ρούχα με τη σειρά τους.

2. Όταν μένεις γυμνός από τη μέση και πάνω

Αν δεν φοράς φανέλα και απλά βγάζεις ότι φοράς από τη μέση και πάνω και ορμάς στα προκαταρκτικά τότε δείχνεις ότι θέλεις να νιώσεις και να νιώσει το γυμνό δέρμα, αφού προχωράς και εσύ στο βγάλσιμο της δικιάς της μπλούζας, επιτείνοντας έτσι την ηδονή. Σε αυτή την περίπτωση δείχνεις αυτοσυγκράτηση και όρεξη για διάρκεια.

3. Όταν βγάζεις πρώτα παντελόνι και εσώρουχο

Όταν τον …πετάς έξω στα γρήγορα, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα ρούχα που φοράς και φοράει, τότε δείχνεις ως ένας ανυπόμονος άνθρωπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να τον …βάλει χωρίς να ενδιαφέρετε τόσο πολύ για εκείνη.

4. Όταν αφήνεις το εσώρουχο τελευταίο και για πολύ ώρα

Αν έχεις βγάλει όλα τα ρούχα σου με τη σειρά αρχίζοντας από πάνω και αφήνεις το εσώρουχο τελευταίο και για πολύ ώρα τότε δείχνεις ότι δεν σε ενθουσιάζει και πολύ η κατάσταση και θέλεις την …υποβοήθηση του ερεθισμού που προσφέρει το εσώρουχο σου.

5. Όταν κάνεις σεξ με τις κάλτσες

Κάποιες ή κάποιοι έχουνε φετίχ με τις κάλτσες, όμως συνήθως δεν πρόκειται γι΄ αυτό. Αν βγάζεις όλα σου τα ρούχα και αφήνεις τις κάλτσες, τότε μάλλον είσαι ανασφαλής!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...