Οι 7 φαντασιώσεις στο σεξ που θέλουν οι γυναίκες αλλά δεν το λένε

Οι 7 φαντασιώσεις στο σεξ που θέλουν οι γυναίκες αλλά δεν το λένε

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολλές μυστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις που οι άνδρες δεν γνωρίζουν. Μπορεί να σας φανεί σαν ένα γλυκό κορίτσι, αλλά ίσως περιμένει να ζήσει περισσότερες εμπειρίες από αυτές που φαντάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί ο …μικρούλης σου είναι πιο …σκουρόχρωμος! 

Το ιδανικό θα ήταν αν σας έλεγε αυτές τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά στις περισσότερες σχέσεις δεν συμβαίνει ποτέ. 

Έτσι τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας με τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις; 

Καταρχάς, καταλάβετε ότι εμείς, οι γυναίκες, φανταζόμαστε πολλά. Και παρά τη μοναδικότητά μας, υπάρχουν πολλές κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις που πολλές από εμάς ονειρευόμαστε. 

Έτσι, αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές και τις κάνετε να γίνουν πραγματικότητα, θα αρχίσετε να νιώθετε σαν τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν στα Μάτια Ερμητικά Κλειστά. 

Εάν όμως δεν σου έχει δώσει ενδείξεις για το τι θέλει να κάνει σαν σεξουαλική φαντασία;

Αν δεν σας έδωσε ενδείξεις ή αν είστε κακός ακροατής, επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω μερικές φαντασιώσεις, εξ ονόματος του φύλου μου, που θα σας κάνουν τον ιππότη στο άσπρο άλογο και θα σας δώσει πολλά μπόνους στο κρεβάτι. Κάντε τα χωρίς να τα συνεννοηθείτε. Εκεί θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για την κοπέλα σας.

1. Αφέντης και σκλάβα

Ανεξάρτητα από αυτό που νομίζετε ότι ίσως γνωρίζετε, πολλές γυναίκες επιθυμούν να το παίζουν αδύναμες στο σεξ, τραβηγμένες από τα μαλλιά και να πλέκονται. Και αν η κυρία σας είναι σε μία από αυτές τις γυναίκες, τότε ο κύριος και η σκλάβα είναι η τέλεια σεξουαλική φαντασίωση για εσάς.

Αρχικά πιέστε απαλά τους καρπούς της και δέστε τους με μια γραβάτα ή ένα σχοινί. Τώρα έχετε λίγη ελευθερία και είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να εξερευνάτε ολόκληρο το σώμα της.

Ξεκινήστε να τραβάτε τα μαλλιά της απαλά πίσω ενώ τη φιλάτε καθώς τα πράγματα αρχίζουν να ανάβουν. Είναι δούλα σας άλλωστε και πρέπει να κάνει ό, τι λέτε.. 

Πάρτε το χρόνο σας, δεν υπάρχει βιασύνη. Έτσι κι αλλιώς μπορείτε να καταλάβετε τι της αρέσει και τι όχι. Το σημαντικό είναι να καταστήσετε σαφές ότι είστε το αφεντικό που δίνετε ή παίρνετε την ευχαρίστησή της.

Το σημείο αυτής της φαντασίας είναι να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνει ποιος είναι ανώτερος και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα - δεν αγγίζει, απλώς περιστασιακά σας φιλάει, αλλά δεν έχει τον έλεγχο.

Όταν είστε ο κύριος, πρέπει να αφήσετε τους φόβους και τη συστολή σας έξω από την κρεβατοκάμαρα και να είστε τόσο τραχύς όσο σας αφήνει. Εδώ δεν είναι χώρος για ντροπές, απλά αφήστε τους πειρασμούς σας να αναλάβουν.

Επίσης, μετά από κάποιο διάστημα μπορεί και να το κάνετε αντιστρόφως, με το να είστε εσείς ο σκλάβος της.

2. Ο ξένος 

Η βιομηχανία πορνό βγάζει εκατομμύρια από αυτή τη φαντασία. Και έχει καλό λόγο.

Η κατάκτηση από έαν ξένο είναι ένα τόσο ρομαντικό και ζεστό όνειρο πολλών γυναικών. Για να το κάνετε διασκεδαστικό, ντυθείτε διαφορετικά από το συνηθισμένο και να είστε ηθοποιός για εκείνη τη νύχτα. Το να προσποιείστε ότι είστε ξένος ενώ εξερευνάτε το σώμα της για "πρώτη φορά" θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία και για τους δυο σας. 

Βεβαιωθείτε ότι θα πάει μαζί με το παιχνίδι σας και σύντομα θα είστε δύο ξένοι που θα ανακαλύψουν τα πιο μυστικά μέρη του άλλου. 

Από εδώ, υπάρχουν πολλοί ρόλοι για αυτή τη φαντασίωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Να είστε ένας υδραυλικός, ένας τεχνικός υπολογιστών, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ένας γείτονας που ήρθε να δανειστεί κάποιο αλάτι, ο κηπουρός ή ένα χαμένο άτομο, ζητώντας κατεύθυνση. 

Δεν υπάρχει όριο σε αυτή τη σεξουαλική φαντασίωση. Καλά να περάσετε. 

3. Δημόσια

Αυτή η σεξουαλική φαντασίωση έχει να κάνει με το να κάνεις σεξ στο κοινό, να οξύνεις τις αισθήσεις σου και να αισθάνεσαι το φόβο να σε πιάσουν.

Επιπλέον, η γοητεία της παραβίασης του νόμου προσθέτει στη φαντασία και όλες αυτές τις αισθήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν και τους δύο σε υψηλότερα επίπεδα οργασμού. 

Προσοχή, όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί και εν τέλει να καταφέρετε να μη σας πιάσουν.

4. Βίντεο

Το να είναι ηθοποιός στην προσωπική της ταινία είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις που μπορείτε να εξερευνήσετε από κοινού. Και βλέποντάς το πάλι θα είναι ακόμα καλύτερο.

Πριν τη λήψη του βίντεο, αφήστε τη να συνηθίσει στην κάμερα. Πάρτε μερικές φωτογραφίες της, ενώ παίρνει τα ρούχα της μακριά, αγγίζοντας τον εαυτό της σε ένα εκατομμύριο σέξι στάσεις. Αλλά! Φροντίστε να τα κάνετε ασπρόμαυρα, αφού οι γυναίκες είμαστε τρελές για την εμφάνισή μας και χωρίς μια σύνθεση πορνο-βιομηχανίας, θα δούμε τρία εκατομμύρια μικρά κόκκινα στίγματα, ρυτίδες ή (το απαγορεύουμε!) οποιαδήποτε σημάδια κυτταρίτιδας στο σώματα. Έτσι, κάντε το ασπρόμαυρο για να μπορέσετε να το ξαναχαρείτε.

5. Ρουλέτα φαντασίας

Η ρουλέτα φαντασίας είναι ένα ασφαλές στοίχημα, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να επιλέξετε σεξουαλικές φαντασιώσεις που δεν θα της αρέσουν.

Το παιχνίδι αρχίζει με την ερώτηση να γράψει 5 ερωτικές φαντασιώσεις (ή οτιδήποτε άλλο) που θα ήθελε να γίνουν πραγματικότητα. Έχετε κάποια χαρτιά και ένα στυλό προετοιμασμένα για να θέσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σε ξεχωριστά χάρτινα κομμάτια. Βάλτε όλα τα χαρτιά στο μπολ, κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια επιλογή. Στη συνέχεια, μάλλον το μαντέψατε, ενεργήστε με όποια σεξουαλική φαντασία θα επιλέξετε. 

Η ρουλέτα φαντασίας είναι ιδανική για να πάτε τη σεξουαλική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο. Δεν υπάρχει εικασία για εσάς, θα μπορείτε να μάθετε τις μυστικές σεξουαλικές της επιθυμίες και θα σας διασκεδάσει πολύ. 

6. Στρίπερ 

Η στρίπερ είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο επάγγελμα, κι έτσι το καθιστά πολύ άτακτο γι' αυτήν. Παίζει επίσης με την επιθυμία της να είναι επιθυμητή από έναν άνθρωπο καθαρά σεξουαλικά, αν και μόνο για μια στιγμή.

Είναι πολύ εύκολο να παίζεις σε φανταστικές ταινίες και μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας.

7. Μαζοχισμός 

Αυτό σημαίνει ότι της αρέσει ο πόνος. Δε με πιστεύετε; Ελέγξτε τον όγκο των εισιτηρίων  της ταινίας "50 αποχρώσεις του γκρι" που πωλήθηκαν.

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από την φαντασία υποβολής. Αυτό είναι περισσότερο για τον ίδιο τον πόνο, παρά για την κυριαρχία. Ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες μοιάζουν με αυτό είναι επειδή όταν πράγματα που κανονικά θα βλάψουν μια γυναίκα, δίνονται με τον σωστό τρόπο και έτσι αισθάνεται καθαρή ευχαρίστηση. 

Ναι, ο πόνος γίνεται ευχαρίστηση.

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, θα πρέπει να ξεκινήσετε πολύ αργά, έτσι ώστε να ελέγξετε μέχρι που της αρέσει. Τότε μπορείτε να κλιμακώσετε ελαφρώς τις κινήσεις σας.

Το να τραβήξετε τα μαλλιά πιο δυνατά, θα το αγαπήσει, αρκεί να το κάνετε με τον σωστό τρόπο.

Εάν κάνατε ποτέ σκληρό σεξ που κατέληξε με μώλωπες, θα παρατηρήσατε ότι οι γυναίκες δεν αισθάνονται τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μπορεί να είναι μια ακραία στροφή, απλά θυμηθείτε να ξεκινήσετε αργά και να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις της.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...