«Μαγνητίζουν» οι μπαμπάδες κυρίως τα …σαββατοκύριακα!

«Μαγνητίζουν» οι μπαμπάδες κυρίως τα …σαββατοκύριακα!

Του Μάνου Χατζάκη

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν γίνει… έρευνες για τα σημεία που παρατηρούν οι γυναίκες στους άνδρες. Τα γνωστά σημεία, μην αναλωνόμαστε τώρα σε αυτά. Αλλού είναι το θέμα του σημείου που προσελκύουν τα θηλυκά βλέμματα.

Είσαι εμφανίσιμος άνδρας ή απλώς έχεις… τύπο και το βγάζεις και στον κόσμο. Είσαι και μπαμπάς; Ε, θα τραβήξεις –τουλάχιστον- την προσοχή. Τουλάχιστον, λέω…

Τείνει να γίνει άγραφος κανόνας ότι οι γυναίκες –κάθε ηλικίας- κυρίως οι ελεύθερος, νιώθουν έλξη, όταν βλέπουν άνδρα να έχει «μάρσιπο» ή να κυκλοφορεί με καρότσι, έχοντας σε αυτό τον γιο ή την κόρη του.

Και αν το καρότσι είναι κάπως ξεπερασμένο, τότε ο μάρσιπος είναι η μόδα που λανσάρεται στην Ευρώπη. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, το εν λόγω πρότυπο προωθήθηκε από τύπους σαν τον Μπέκαμ, οι οποίοι με το κατάλληλο ντύσιμο κατέκτησαν μερικές εκατομμυρίων καρδιές ακόμα

Δεν χρειάζεται, εννοείται, να είσαι εν ενεργεία μπαλαδόρος ή σταρ. Αρκεί να βγεις βόλτα στη γειτονιά σου ή σε κάποιον πιο κεντρικό δρόμο και να παρατηρείς τις γύρω υπάρξεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...