Όταν εκείνη σου χαλάει την Κυριακή με τις αγγαρείες του σπιτιού!

Όταν εκείνη σου χαλάει την Κυριακή με τις αγγαρείες του σπιτιού!

Μία μέρα για ξεκούραση έχεις και αυτή είναι η Κυριακή! Την έχεις σχεδιάσει πολύ καλά στο μυαλό σου, από το τι ώρα θα ξυπνήσεις, πως θα δεις τον αγώνα της F1, ακόμα και τι ώρα θα φας το μεσημεριανό σου μεζεδάκι… αλλά μάλλον λογάριασες χωρίς τον …ξενοδόχο!

Συνήθως τις γυναίκες τις πιάνει μια μανία τις Κυριακές να θέλουν να κάνουν την όποια δουλειά του σπιτιού που δεν μπορούν να κάνουν μόνες τους. Και της πιάνει αυτή η μανία, γιατί σε βλέπουν εύκαιρο και λένε «να η ευκαιρία»!!!

Έτσι λοιπόν σου έρχεται με το …ναζιάρικο ύφος και σου λέει ότι, για παράδειγμα πρέπει να «πλύνουμε τα χαλιά» (προσοχή στον πληθυντικό) Να πλύνεις δηλαδή εννοεί… Η να φτιάξεις την αποθήκη ή τον κήπο ή όποια άλλη βαριά εργασία σπιτιού υπάρχει!

Το κακό είναι ότι και να αρνηθείς, δεν θα βγάλεις άκρη! Το σίγουρο είναι ότι θα στραβομουτσουνιάσει και αυτό δεν είναι και το καλύτερο!

Τι κάνεις λοιπόν;

Αν μπορείς βρίσκεις μια καλή δικαιολογία, όπως για παράδειγμα ότι θα έρθει ο Κώστας να δούμε τον αγώνα της F1 ή του MotoGp… Τότε είναι που η γυναίκα ξεχνάει τα χαλιά ή την αποθήκη και σκέφτεται τι μεζέδες θα ετοιμάσει για τον φίλο του άντρα της!

Μία άλλη λύση είναι να της πεις ότι λογάριαζες να πάτε μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή με τη μηχανή. Να πιείτε καφέ, να φάτε σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή. Το πιθανότερο είναι να ξεχάσει τις αγγαρείες και να πάτε βόλτα. Βέβαια δεν θα γίνει αυτό που ακριβώς σκεφτόσουν για την ρημάδα την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον δεν θα σε αγγαρέψει!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...