Δυνατό σπέρμα με κρέας και λίγο καφέ!

Δυνατό σπέρμα με κρέας και λίγο καφέ!

Αν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα απογόνους είναι καλό να καταναλώνεται κρέας και να πίνετε λίγο καφέ! Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η διατροφή με κρέας και ο καφές με μέτρο, δυναμώνουν το σπέρμα του άνδρα και κατά συνέπεια αυξάνουν την γονιμότητα.

Πως γίνεται αυτό; Οι επιστήμονες σύγκριναν στοιχεία από τρεις μελέτες και ανακάλυψαν ότι οι χορτοφάγοι άνδρες έχουν σημαντικά χαμηλότερες συγκεντρώσεις και κινητικότητα σπερματοζωαρίων σε σύγκριση με όσους τρώνε κρέας.

Οι μελέτες παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στην Χονολουλού και μεταξύ αυτών μία από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης έδειξε πως όσοι άντρες έπιναν πάνω από τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα είχαν κατά 50% λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά σε σύγκριση με όσους έπιναν το πολύ ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα.
Στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λόμα Λίντα στην Καλιφόρνια οι επιστήμονες σύγκριναν την ποιότητα του σπέρματος 31 χορτοφάγων και 443 μη χορτοφάγων εθελοντών, οι οποίοι είχαν φυσιολογική αναπαραγωγική ικανότητα. Διαπίστωσαν ότι η μέση συγκέντρωση σπερματοζωαρίων ήταν 51 εκατομμύρια ανά χιλιοστό του λίτρου σπέρματος στους χορτοφάγους έναντι 70 εκατομμυρίων ανά χιλιοστό του λίτρου σπέρματος στους κρεατοφάγους, ενώ στους χορτοφάγους κινητικό ήταν κατά μέσον όρο το 33% των σπερματοζωαρίων έναντι του 58% των κρεατοφάγων.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν οι μέσες τιμές σπέρματος των χορτοφάγων βρίσκονται εντός των φυσιολογικών ορίων για τη γονιμότητα, ωστόσο αντιστοιχούν στα κατώτερα όριά της, διευκρίνισαν οι ερευνητές ενώ τόνισαν πως αυτό δεν σημαίνουν ότι οι άντρες θα πρέπει να υπερκαταναλώνουν κρέας, αλλά απλώς να μην το αποφεύγουν.

Στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ, στη Νέα Υόρκη, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μολονότι το πολύ αλκοόλ «σκοτώνει» το σεξ, η πλήρης αποχή από αυτό δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Βασίστηκαν σε ανάλυση στοιχείων από 753 άνδρες μέσης ηλικίας 35 ετών, όσοι κατανάλωναν συστηματικά αλκοόλ (αντιπροσώπευαν το 73% του συνόλου) είχαν λιγότερες πιθανότητες να αναφέρουν δυσκολίες στη στύση και αδυναμία ολοκλήρωσης της σεξουαλικής επαφής, σε σύγκριση με όσους απείχαν εντελώς του αλκοόλ.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.