Μηχάνημα για …πολύ …κάψιμο!!! [VIDEO]

Μηχάνημα για …πολύ …κάψιμο!!! [VIDEO]

Αυτό το μηχάνημα με τις σκάλες μας κίνησε την περιέργεια εδώ στο Activeman και βάλαμε έναν αθλητή, νεαρό, να το δοκιμάσει και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Ο Δημήτρης Δούφος… ανέβηκε νοερώς στους δίδυμους πύργους της Μαλαισίας, στο Petronas Tower….

Νοερώς με τη φαντασία του, όχι όμως με την αντοχή του. Γιατί μπορεί νοερώς, μέσω της οθόνης του μηχανήματος, να μεταφέρθηκε στη μαγευτική Μαλαισία, αλλά στην πραγματικότητα βρισκόταν στο Aqua Forum και έβλεπε με ιδρώτα μπόλικο στη οθόνη της «σκαλιέρας» όπως λένε χαϊδευτικά το μηχάνημα Stairmaster, να ανεβαίνει έναν έναν τους ορόφους του τεράστιου κτιρίου λες και ήταν ο πισταδόρος που έπρεπε να παραδώσει την παραγγελία στο ρετιρέ του πύργου!!

Ιδρώτας μπόλικος και πραγματικό ζόρι για το νεαρό Δημήτρη αθλητή του Κικ Μπόξ που ομολογουμένως έχει πολλές αντοχές.

Βέβαια κάποιος άλλος, λιγότερο γυμνασμένος, μπορεί να ανέβει σε άλλο …κτίριο, με λιγότερη ένταση και το μηχάνημα ρυθμισμένο σε λιγότερη ένταση. Όπως και να έχει πάντως ο Δημήτρης έφυγε ικανοποιημένος από την αεροβική προπόνηση που του πρόσφερε το Stairmaster!

Ένα μηχάνημα που θυμίσει κυλιόμενη σκάλα εμπορικού κέντρου, που όμως δεν σε μεταφέρει. Ένα μηχάνημα που προσομοιάζει τέλεια το ανέβασμα σε σκάλες, προπόνηση που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αθλητές στην προετοιμασία τους, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τους κωπηλάτες!

Είναι πραγματικά ένα μηχάνημα για πολύ κάψιμο!« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.