Ντύσου έξυπνα και οικονομικά για την προπόνηση (Video) [VIDEO]

Ντύσου έξυπνα και οικονομικά για την προπόνηση (Video) [VIDEO]

Πας πρώτη φορά γυμναστήριο; Επιστρέφεις στις προπονήσεις μετά από χρόνια; Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεσαι τον σωστό εξοπλισμό και φυσικά να μην σου βγει… ο κούκος αηδόνι… στα οικονομικά. Ακόμα και να είσαι εν ενεργεία αθλούμενος ή αθλητής και αν ξέρεις τις ζητάς, είναι καλό να έχεις πολλές, μα πάρα πολλές επιλογές!

Το Activeman πήγε σε ένα από τα καταστήματα NESPO στη Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη και σου μεταφέρει τους πιο έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να διαλέξεις τον αθλητικό σου ρουχισμό.

Πρώτο και βασικότερο απ΄ όλα είναι τα παπούτσια και επειδή είναι τόσο σημαντικά, αφιερώσαμε χωριστό ρεπορτάζ (πάτα εδώ να διαβάσεις).

Στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξεις τον υπόλοιπο ρουχισμό. Αλλά για να το πετύχεις αυτό δεν πρέπει να αποκλείσεις καμία επιλογή προπόνησης. Για παράδειγμα αν σκέφτεσαι να πας μόνο γυμναστήριο, δηλαδή προπόνηση σε κλειστό χώρο, μην αποκλείεις ότι κάποια στιγμή μπορείς να βγεις και έξω να προπονηθείς, επομένως καλό θα είναι να περιλάβεις στις επιλογές σου και κάποιο αδιάβροχο!

Απαραίτητη είναι μια φόρμα, που θα την αγοράσεις είτε σετ, φούτερ και παντελόνι, είτε χωριστά. Μπορείς δηλαδή να συνδυάσεις άλλη μάρκα παντελόνι και άλλη φούτερ και αυτό είναι η πιο συνηθισμένη και βολική επιλογή.

Ένα παντελονάκι είναι απαραίτητο, ειδικά για τις ζεστές μέρες. Ανάλογα με το τι σου αρέσει θα πρέπει να διαλέξεις είτε βερμούδα, είτε σορτς.

Οι μπλούζες είναι απαραίτητες και εδώ υπάρχει ένα δίλημμα. Αμάνικη ή με μανίκια. Η χρησιμότητα τους είναι διαφορετική και έχει να κάνει με το πόσο ζεσταίνεσαι ή ιδρώνεις. Βασικά είναι θέμα άνεσης αν θα επιλέξεις αμάνικη ή με μανίκια. Πάντως το σίγουρο είναι να μην αγοράσεις μόνο μια ώστε να έχεις επιλογή. Σκέψου ακόμα ότι μετά από κάθε μέρα προπόνησης η μπλούζα δεν ξαναφοριέται και πρέπει να πάει για πλύσιμο, αντίθετα από τα παντελόνια φόρμας και τις βερμούδες. Επομένως επιλέγεις πόσες μέρες θα προπονείσαι ώστε να προμηθευτείς τις ανάλογες μπλούζες.

Οι κάλτσες είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του ρουχισμού σου. Ανεξάρτητα αν είναι κοντές ή ψηλές θα πρέπει να είναι απορροφητικές.

Ανάλογα με το άθλημα που θέλεις να ασχοληθείς υπάρχουν επιμέρους αξεσουάρ. Για παράδειγμα αν θέλεις να ασχοληθείς με τένις υπάρχουν επικάρπια και άλλα αξεσουάρ.

Πρόσεξε κατά την επιλογή του ρουχισμού σου την ποιότητα των ρούχων και τη χρηστικότητα τους, αν και τα περισσότερα αθλητικά ρούχα τηρούν τουλάχιστον τις ελάχιστες προδιαγραφές, όπως να είναι απορροφητικά και άνετα.« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ