Παίξε μπάλα με NESPO (Video) [VIDEO]

Παίξε μπάλα με NESPO (Video) [VIDEO]

Το ποδόσφαιρο, είτε σε κανονικό γήπεδο, είτε σε 5Χ5 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για άσκηση αλλά και εκτόνωση. Προπόνηση μαζί με διασκέδαση με την παρέα είναι ότι το καλύτερο. Όμως για να γίνει σωστά θα πρέπει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το Activeman πήγε στο κατάστημα αθλητικών ειδών NESPO για να δει τι εξοπλισμός υπάρχει και τα βρήκε όλα, από παπούτσι, μπάλες, γάντια τερματοφύλακα, επιγονατίδες, κάλτσες, παντελόνια και φυσικά φανέλες των αγαπημένων ομάδων ελληνικών και ξένων.

Ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής, είτε αθλείται σε ομάδα, είτε με την παρέα.

Για την επιλογή του εξοπλισμού καλό θα είναι να αρχίσεις από τα παπούτσια. Υπάρχουν με τάπες, για κανονικό γήπεδο και χωρίς τάπες για 5Χ5 με τεχνητό τάπητα. Βέβαια όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι, οι περισσότεροι προτιμούν τα παπούτσια με τάπες!

Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις τη στολή που θα φοράς. Ανάλογα με την ομάδα της αρεσκείας σου ή με τα χρώματα που έχετε αποφασίσει να παίζεται με την παρέα! Υπάρχουν τα πάντα.

Και φυσικά μην ξεχάσεις τις επιγονατίδες ή αν προτιμάς τη θέση του τερματοφύλακα τα γάντια που είναι απαραίτητα.

Και επειδή πάντα χρειάζεται μια καλή μπάλα, στα καταστήματα NESPO υπάρχει πληθώρα!« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.