Αρχίζει σήμερα η Sportexpo Marathon 2016

Αρχίζει σήμερα η Sportexpo Marathon 2016

Σήμερα αρχίζει η έκθεση-γιορτή για τον αθλητισμό, η Sportexpo Marathon 2016, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου.

Για τρεις ημέρες οι εγκαταστάσεις της Έκθεσης θα γίνουν σημείο συνάντησης του κόσμου του αθλητισμού που συμμετέχει μαζικά, από ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης μέχρι επιχειρήσεις αθλητικών ειδών, εξοπλισμών γυμναστηρίων, αθλητικής διατροφής, ειδών αναψυχής και σχολές χορού, γυμναστήρια, ακαδημίες και αθλητικά μέσα ενημέρωσης.

Τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η αθλητική ένδυση-υπόδηση, ο εξοπλισμός των γυμναστηρίων, οι φορείς του αθλητισμού, οι ενώσεις, οι σύλλογοι και οι εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών θα βρεθούν σε αυτή τη διεθνή έκθεση αθλητικών ειδών-εξοπλισμού.

Η είσοδος στη νέα έκθεση της ΔΕΘ-Helexpo –η οποία θα εγκαινιαστεί σήμερα στις 18:00 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, στο περίπτερο 13- θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ, από την Πύλη Εμπορίου. Οι πύλες της Sportexpo Marathon ανοίγουν για το κοινό αύριο στις 12:00.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι μοτοσικλέτες του Rossi και του Markuez στο SMF MotoShow της Θεσσαλονίκης
Η έκθεση μοτοσικλέτας της Θεσσαλονίκης, η SMFMotoShow είναι κάθε χρόνο εντυπωσιακή και αυτή τη φορά εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο αφού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά...