Ποια η διαφορά ξύλινων και πλαστικών κρίκων γυμναστικής;

Ποια η διαφορά ξύλινων και πλαστικών κρίκων γυμναστικής;

Έχουν άραγε διαφορά οι ξύλινοι και οι πλαστικοί κρίκοι γυμναστικής; Το ερώτημα ήρθε στο Activeman μέσω e-mail από τον αναγνώστη μας Πέτρο και φυσικά μας έδωσε την αφορμή για έρευνα! Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Activeman ερεύνησε και δες τι ανακάλυψε:

Η έρευνα για τους ξύλινους και πλαστικούς κρίκους γυμναστικής έγινε σε εταιρίες που πωλούν όργανα γυμναστικής και φυσικά ρωτήθηκαν γυμναστές και αθλητές.

Οι κρίκοι είναι ένα από τα δυσκολότερα και πιο επίπονα αθλήματα της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και του crossfit. Ακόμα πολλοί αθλούμενοι τους χρησιμοποιούν για προπόνηση, καθώς είναι μια πρώτης τάξεως άσκηση!

Δες λοιπόν τι συμβαίνει αν οι κρίκοι που χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο είναι φτιαγμένοι από πλαστικό ή από ξύλο:

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις που λάβαμε, δεν υπάρχει διαφορά στην αντοχή των δύο ειδών κρίκων, από πλαστικό ή από ξύλινο. Ωστόσο το ξύλο υπερτερεί του πλαστικού σε μια λεπτομέρεια:

Γλιστράει λιγότερο από το πλαστικό και αυτή είναι η μοναδική διαφορά που μας επεσήμαναν.

Πάντως οι κρίκοι, είτε πλαστικοί, είτε ξύλινοι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως εκγύμναση. Πάτα εδώ να δεις πως μπορείς να μάθεις να κάνεις κρίκους!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ