Δυσκόλεψε τις κάμψεις και κέρδισε! [VIDEO]

Δυσκόλεψε τις κάμψεις και κέρδισε! [VIDEO]

Παρουσίαση: Θόδωρος Τοσίδης Personal trainer
Η φωτογράφιση έγινε στο Aqua Forum

Όταν γυμναζόμαστε κυρίως στο σπίτι οι κάμψεις αποτελούν μια από τις βασικές ασκήσεις, κυρίως λόγο έλλειψης βαρών και οργάνων. Ακόμα και στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση σε εξωτερικό χώρο, οι κάμψεις περιλαμβάνονται.
Υπάρχουν πολλών ειδών κάμψεις. Καταδρομικές όπως τις λένε και άλλες, αυτή η άσκηση είναι κάμψεις με περιστροφή κορμού και γυμνάζει περισσότερες εκτός από τις κλασικές μυϊκές ομάδες που είναι τα χέρια, την πλάτη και στο στήθος.

Για να εκτελέσετε τις κάμψεις με περιστροφή κορμού θα πρέπει να αρχίσετε κλασικά, όπως και σε κάθε κάμψη. Όταν τεντώσουμε τα χέρια μας δεν σταματάμε, στηριζόμαστε στο ένα χέρι και σηκώνουμε το άλλο ψηλά, τόσο όσο να έρθει κάθετα με το έδαφος.

Έπειτα κατεβάζουμε, εκτελούμε μια κάμψη και κάνουμε το ίδιο με το άλλο χέρι.

Κάντε όσες κάμψεις μπορείτε, επειδή πραγματικά είναι μια δύσκολη άσκηση που αν την εντάξετε στο πρόγραμμα που κάνετε στο σπίτι σας, θα το αναβαθμίσετε.

Δείτε τις κινήσεις στις φωτογραφίες και στο βίντεο:« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως θα λύσεις την παγίδα του καιρού της άνοιξης
Φεύγεις το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά. Καβαλάς τη μηχανή σου και ξεκινάς. Ο καιρός είναι ψυχρός και φοράς φούτερ και φυσικά το μπουφάν της μηχανής. Και ήρθε το μεσημέρι.