5 λόγοι για να ετοιμάζεις γυμνός το πρωινό σου!

5 λόγοι για να ετοιμάζεις γυμνός το πρωινό σου!

Πότε ετοιμάζεις το πρωινό σου; Μετά που θα κάνεις ντουζ ή θα πλυθείς το πρωί ή πριν μπεις στο μπάνιο; Όπως και να έχει ο χρόνος σου το πρωί είναι πολύτιμος και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δες λοιπόν γιατί σε συμφέρει να ετοιμάζεις και να τρως το πρωινό σου ημίγυμνος, δηλαδή με το εσώρουχο ή με ένα σορτς ή με μια κάτω φόρμα!

1. Κερδίζεις χρόνο

Επειδή το πιθανότερο ως activeman είναι να κοιμάσαι γυμνός ή με το εσώρουχο ή το πολύ με κάτω φόρμα ή παντελόνι πιτζάμας, είναι λογικό να μην σπαταλάς χρόνο, για να βάλεις μπλούζα ή φόρμα, αφού ακόμα και το δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο το πρωί.

2. Αποφεύγεις τα λερώματα

Το κάθε πρωινό περιέχει χυμό ή καφέ , αλλά και άλλα τρόφιμα που λερώνουν και ειδικά το πρωί που όλοι είμαστε αγουροξυπνημένοι και επιρρεπείς στα …ατυχήματα, γυμνός, γλιτώνεις το λέρωμα των ρούχων, είτε είναι του σπιτιού, είτε αυτά που φόρεσες για να βγεις έξω, κάτι που όπως και να έχει θα σε καθυστερήσει.

3. Φάτο γυμνός!

Αν έχε βάλει να ετοιμαστεί το πρωινό σου (καφές, τοστ ή κάτι που θέλει χρόνο) και μπαίνεις να κάνεις μπάνιο, για να φας μετά, προτίμησε να φας το πρωινό σου όπως έχεις βγει από το μπάνιο. Μην κάνεις το λάθος να ντυθείς κανονικά γιατί τα λερώματα, από καφέ ή κάποιο άλλο τρόφιμο …καραδοκούν και αν συμβούν σε καθυστερούν!

4. Νιώθεις καλύτερα γυμνός

Αν φας το πρωινό σου γυμνός πριν μπεις στο μπάνιο, τότε είναι βέβαιο ότι θα το απολαύσεις καλύτερα και πιο χαλαρά.

5. Είσαι πιο σέξι

Για κάθε γυναίκα ένας αγουροξυπνημένος ημίγυμνος άντρας που ετοιμάζει πρωινό ή μαγειρεύει, είναι ιδιαίτερα σέξι και που ξέρεις μπορεί το πρωί να έχεις …τυχερό και να αργήσεις για …σοβαρό λόγο στη δουλειά και όχι γιατί λερώθηκες από τον καφέ ή την μαρμελάδα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πως η μαμά σου μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου!
Οι άντρες έχουνε μια αδυναμία στη μάνα τους και δεν είναι κακό. Κάποιοι όμως δεν ξεκολλάνε από τη …φούστα της μάνας, ακόμα και όταν έχουν πατήσει τα «άντα».