Όσα δεν φτάνει η …αλεπού… τα κράζει

Όσα δεν φτάνει η …αλεπού… τα κράζει

Οι παλιοί λέγανε ότι το δένδρο που βγάζει καρπούς το πετροβολούν και δυστυχώς η κοινωνία μας το επιβεβαιώνει μέχρι και σήμερα. Είσαι ωραίος, επιτυχημένος, ανεξαρτήτως τι δουλειά κάνεις, έχεις ωραίο σώμα και στιλ, είναι βέβαιο ότι από πίσω σου …λένε διάφορα.

Αυτό είναι κάτι που βέβαια σε εκνευρίζει, όταν το μαθαίνεις. Αλλά πιο πιθανό είναι να μη το μάθεις ποτέ ή πολύ σπάνια και να χαλαστείς. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι, αλλά ούτε να σκέφτεσαι το σχόλιο που έγραψε μια βλαμμένη ή ένας βλαμμένος όταν βάζεις μια ημίγυμνη φώτο σου στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 12 γνωρίσματα του πραγματικού μάγκα!

Δες λοιπόν γιατί δεν πρέπει να χαλιέσαι, αφού η εμφάνιση σου κάνει καλό πρώτα απ΄ όλα στην υγεία σου.

1. Επειδή γυμνάζεσαι!

Και όπως είναι γνωστό, η άθληση κάνει καλό στην υγεία σου.

2. Σωστή διατροφή

Για να διατηρείς το σώμα σου σε κατάσταση fitness είναι βέβαιο ότι προσέχεις τη διατροφή σου. Αποφεύγεις τα κακά λιπαρά και γενικώς φροντίζεις να μην τρως ότι νάναι. Είσαι βέβαια ο τύπος που ορισμένες φορές ξεφεύγεις στη διατροφή αλλά ξέρεις πότε να επιστρέψεις στον σωστό δρόμο. Η σωστή διατροφή είναι βέβαιο ότι κάνει καλό στην υγεία του ανθρώπου.

3. Ο καθρέφτης

Ο έλεγχος του βάρους μας και γενικά της κατάστασης του σώματος μας δεν γίνεται μόνο με την ζυγαριά. Γίνεται κυρίως με τον καθρέφτη, όπου μπορείς να παρατηρήσεις εύκολα τις αλλαγές στο σώμα σου και αλλαγές σημαίνουν περιττό λίπος που δεν είναι κάτι καλό για την υγεία.

4. Οι selfie

Το ότι ανεβάζεις κάποια ημίγυμνη selfie ημίγυμνος από το μπάνιο του σπιτιού σου στο Facebook δεν σε κάνει αυτόματα νάρκισσο. Αντίθετα η φωτογράφιση του σώματος σου κατά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει καλό, αφού έτσι μπορείς να παρατηρήσεις πιο εύκολα –ακόμα και από τον καθρέφτη- τις αλλαγές ώστε να μην ξεφεύγεις.

5. Περιποίηση

Το γεγονός ότι περιποιέσαι το δέρμα σου, δεν σε κάνει νάρκισσο. Υγιές δέρμα δείχνει υγιή οργανισμό.

6. Μαλί στην …τρίχα

Η περιποίηση των μαλλιών μας, είναι βασικό για έναν άνδρα, αφού οι περισσότεροι τα χάνουν σχετικά νωρίς. Είναι θέμα ορμονών λένε οι γιατροί, όμως η σωστή περιποίηση των μαλλιών σου δίνει υγιή μαλλιά και αυτό αντικατοπτρίζει την καλή σου υγεία.

7. Δόντια

Τα δόντια σύμφωνα με τους οδοντίατρους αλλά και δεκάδες επιστημονικές έρευνες αντικατοπτρίζουν τη καλή υγεία του οργανισμού.
Και άσε τους να σε λένε νάρκισσο!

8. Τα προλαβαίνεις όλα

Πας γυμναστήριο, τηρείς τη διατροφή σου, έχεις ωραίο σώμα και παρουσιαστικό ενώ παράλληλα προλαβαίνεις τη δουλειά σου και ας κάνεις χειρονακτική εργασία. Τα προλαβαίνεις όλα, είτε είσαι εργάτης, είτε υπάλληλος γραφείου και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τους τεμπέληδες!
Άστους λοιπόν στη κακία τους και εσύ συνέχισε έτσι όπως είσαι.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...