Είναι …τρελοί αυτοί οι Νοτιοκορεάτες: Στρατιωτικές ασκήσεις γυμνοί στα χιόνια!

Είναι …τρελοί αυτοί οι Νοτιοκορεάτες: Στρατιωτικές ασκήσεις γυμνοί στα χιόνια!

Αν τους έβλεπε κάποιος να ασκούνται γυμνοί στα χιόνια θα έλεγε ότι είναι τρελοί. Δεν είναι όμως, αφού αυτή η εκπαίδευση συμβαίνει και σε άλλους στρατούς του κόσμου, ακόμα και στον δικό μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 18 γεγονότα που σε στρεσάρουν περισσότερο!

Έτσι λοιπόν εκατοντάδες πεζοναύτες της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ άντεξαν ημίγυμνοι σε πολικές θερμοκρασίες καθώς πήραν μέρος στις χειμερινές ασκήσεις που έλαβαν χώρα την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2017 στη Νότια Κορεά.

Οι ημίγνυμνοι πεζοναύτες κάνουν διάφορες ασκήσεις στην περιοχή της ορεινής της Νότιας Κορέας, Pyeongchang, περίπου 180 χιλιόμετρα ανατολικά από τη Σεούλ, στην οποία πραγματοποιούνται χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες.

Πάνω από 220 Νοτιοκορεάτες και άλλοι 220 Αμερικανοί πεζοναύτες έλαβαν μέρος στην άσκηση, οι οποίοι έφτασαν περίπου 2 μήνες πριν από την διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκεί το Φεβρουάριο.

Oι εκπαιδευτικές δραστηριότητες ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου στο στρατόπεδο Hwangbyeong ως μέρος της άσκησης των πεζοναυτών της Νότιας Κορέας, δήλωσε το Yonhap News. Οι δύο χώρες πραγματοποιούν αυτού του είδους την άσκηση από το 2013.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...