Αυτό είναι το ιδανικό σώμα άντρα και γυναίκας όπως το θέλουν τα δύο φύλα

Αυτό είναι το ιδανικό σώμα άντρα και γυναίκας όπως το θέλουν τα δύο φύλα

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερη τροφή για μια "καταπιεστική μη ρεαλιστική προσδοκία σώματος" , το κατάστημα εσωρούχων Bluebella.com ρώτησε 500 άνδρες και 500 γυναίκες για να δημιουργήσουν εικόνες mashup που απεικονίζουν πώς τα φύλα διαφέρουν όταν πρόκειται για την οπτική που έχουν για το "τέλειο σώμα" τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί έχεις ρόγες στο στήθος, αφού δεν …θηλάζεις, όπως οι γυναίκες! 

Έτσι ξεκίνησε ένα παιχνίδι συναρμολόγησης διαφόρων τμημάτων του σώματος από διασημότητες για να απεικονισθεί το σούπερ-διασημότητα σώμα. Εδώ είναι η "τέλεια" γυναίκα:

"Είναι θαυμάσιο να βλέπουμε μια τέτοια ποικιλία σε ηλικία και μορφές", δήλωσε η ιδρυτής της BlueBella, Emily Bendell.

Μάλιστα, εκτίμησε τους άντρες για την επιλογή κυρτών ιδεωδών, όπως τα στήθη της Kim Kardashian και την "όμορφη κοιλιά" της Michelle Keegan.

Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες έβαζαν σταδιακά μέρη σώματος και από ηλικίες άνω των 40. «Ποιος θα πίστευε ότι η μητέρα δύο παιδιών στην ηλικία των 40 ετών σαν την Gwyneth Paltrow θα έφτανε στην κορυφή της γυναικείας δημοσκόπησης για την καλύτερη τόνωση της κοιλιάς;» αναρωτήθηκε η Bendell. "Και είναι σπουδαίο ότι στην έκτη δεκαετία της, η Elle Macpherson εξακολουθεί να θεωρείται ως styl icon για τόσες πολλές γυναίκες."

Και εδώ είναι ο «τέλειος» άντρας κατά τα πρότυπα των δύο φύλων:

Εντελώς διαφορετικό πρότυπο.

"Αυτό που δείχνει αυτή η έρευνα," είπε η Bendell, "είναι ότι η ομορφιά είναι πραγματικά ανάλογα με το μάτι του θεατή".

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...