Μήπως είσαι από εκείνους που κοιτούν κρυφά τα …ζώδια;

Μήπως είσαι από εκείνους που κοιτούν κρυφά τα …ζώδια;

«Τι λέει για μένα; Ότι θα έχω μια καλή μέρα;» Συνηθισμένη απάντηση στις γυναίκες του γραφείου που, διαβάζουν το Ωροσκόπιο, σε ρωτούν τι ζώδιο είσαι, απαντάς και σου διαβάζουν τι λέει για σένα… Αλήθεια πόσο ενδιαφέρεσαι για τα ζώδια ή κάνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το πιο περίεργο που ψάχνει ένας άντρας από τα 20 έως και τα 29 του χρόνια!

Οι περισσότεροι άντρες δεν ενδιαφέρονται για τα ζώδια, τουλάχιστον φαινομενικά. Αν εξαιρέσεις τους προληπτικούς και εκείνους που τζογάρουν, από τζόκερ μέχρι καζίνο, οι περισσότερο κάνουμε τους αδιάφορους.

Γνωρίζουμε τι ζώδιο είμαστε, αλλά όταν μας ρωτήσει η …ειδήμον περί ζωδίων του γραφείου για τον ωροσκόπο μας, οι περισσότεροι κάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν, ωστόσο αυτό ακούγεται λίγο κάπως, αφού από τον πρώτο εφηβικό έρωτα σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κοπέλα σου, έβγαλε τον ωροσκόπο σου!

Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι κάνουν τους αδιάφορους, περισσότερο για να πιάσουν συζήτηση, ειδικά να τους ενδιαφέρει η συναδέλφισσα που είναι σχετική με τα ζώδια! Έτσι εκείνη ρωτάει, τι ώρα γεννήθηκες, τι μέρα και άλλα τέτοια και στο τέλος καταλήγει ότι είσαι σκορπιός και ωροσκόπο κριό και αυτόματα σου βρίσκει όλες τις …κρυφές χάρες σου!

Μεγάλη υπόθεση λοιπόν και η κουβέντα συνεχίζεται.

Υπάρχουν όμως άντρες που δεν το κάνουν για να ρίξουν γκόμενα. Άντρες που είναι συνειδητοποιημένοι και διαβάζουν καθημερινά το ζώδιο τους. Οι περισσότεροι πάντως το κρύβουν και ουσιαστικά το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό, όπως εκμυστηρεύονται οι αστρολόγοι.

Η εξήγηση που δίνουν είναι ότι τα ζώδια έχουν συνδυαστεί με το …φλυτζάνι και ειδικότερα με τον γυναικείο πληθυσμό. Έτσι ένας άνδρας ενδόμυχα απορρίπτει το ενδιαφέρον του για την αστρολογία! Τόσο απλά!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...