Α. Τσιρακμάνης – Κ. Αθανασιάδης: Απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Α. Τσιρακμάνης – Κ. Αθανασιάδης: Απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Λες και εμείς εδώ στο Activeman το ξέραμε και λίγο πριν τους αγώνες πήραμε συνεντεύξεις από δύο νέα παιδιά, νέους στο χώρο του αθλητισμού, που όμως ανερχόμενους. Ο Κυριάκος Αθανασιάδης και ο Αργύρης Τσιρακμάνης δεν μας διέψευσαν και πήγαν καλά στους αγώνες του πανελληνίου IFBB κατακτώντας ο πρώτος τρίτη θέση και ο δεύτερος δεύτερη.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια αφού ο Κυριακός από την ακριτική Ορεστιάδα, κατάφερε πριν μερικά χρόνια να απαρνηθεί την παχυσαρκία και να φτάσει σε επίπεδο αγώνων, παρά τη σκληρή δουλειά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Ο Αργύρης ένας σκληρά εργαζόμενος από τη Χαλκιδική, που κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, από εκεί που δεν είχε σχεδόν καμία σχέση με τον αθλητισμό κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να φτάσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού και να κερδίζει κύπελλα και μετάλλια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΤΣΙΡΑΚΜΑΝΗ

Ο Αργύρης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία classic bb και όπως δηλώνει ο ίδιος: «Θα ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με ανέχεται τόσο καιρό το Νίκο Παπαγεωργίου, που μέσα σε δύο χρόνια από το «μηδέν» με έφτασε στο σημείο που είμαι τώρα με πολλές μικρές και μεγάλες διακρίσεις. Δύο κάπελα σε φανελένιο επίπεδο -ένα χρυσό κ ενα ασημένιο σε διασυλλογικούς αγώνες. Ο άνθρωπος αυτός με στήριξε-με στηρίζει κ θα συνεχίσει να το κάνει για όσο καιρό αγωνίζομαι διπλά του. Άμα θες το καλυτερο αποτέλεσμα και θέλεις το καλύτερο για εσένα και να φτάσεις ψηλά και όχι να πιάσεις την κατηφόρα τότε κάνεις την καλύτερη επιλογή στο προπονητή σου. Ένα ευχαριστώ ακόμα για το Α.Σ. Κούρος για την στήριξη του».

«Επίσης αυτό το κύπελλο θέλω να το αφιερώσω στον νέο μου συνεργάτη Γιάγκο Γιάγκου που θα με στηρίξει με την χορηγία του την νέα σεζόν 2017».

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και όλοι μαζί να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά διότι εμείς δεν έχουμε ταβάνι. Θα ευχαριστήσω κ τον εργοδότη μου που μου επιτρέπει να απουσιάζω από την εργασία μου κατά την διάρκεια των αγώνων κ την δική του στήριξη στους αγώνες μου».

Και οι δύο αθλητές είναι fitness models της Muscle Press Fashion

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...