Χάρης Κορνάρος: Η νίκη στα Σκόπια, τα όνειρα και η πραγματικότητα (Video)

Χάρης Κορνάρος: Η νίκη στα Σκόπια, τα όνειρα και η πραγματικότητα (Video)

Ο Χάρης έμαθε από τη ζωή να μη βάζει στόχους, αλλά να κάνει όνειρα, όπως λέει ο ίδιος. Ο Χάρης είναι ένας νέος άνθρωπος που σήκωσε την ελληνική σημαία μέσα στα Σκόπια, όχι σε κάποιο άθλημα, αλλά με ένα τραγούδι, το δικό του τραγούδι. Ο Χάρης είναι ένας νέος που δουλεύει από τα 14 του σε διάφορα επαγγέλματα για να βγάλει το καθημερινό!

«Αυτή την εποχή δουλεύω σε περίπτερο, νυκτερινός, τρεις μέρες την εβδομάδα» λέει ο άνθρωπος που στα τέλη Οκτωβρίου με το τραγούδι του «Από Την Αρχή», κατέκτησε την πρώτη θέση Grand Prix Price City of Skopia τιμώντας τη χώρα μας «Ήταν μια φανταστική εμπειρία που ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κα να κερδίσουμε, με τη βοήθεια του Ελληνικού Σωματείου Φίλων της Eurovision INFE Greece και του αντιπροέδρου Μάκη Χαραλαμπόπουλο και του προέδρου κ. Νταντάλια, που τον ευχαριστούμε», λέει με τη χαρακτηριστική ευγένεια που τον διακρίνει ο Χάρης.

Ο Χάρης έχει κάνει πολλές δουλειές στη ζωή του. Παιδί χωρισμένων γονιών, από τα 14 του χρόνια έχει δουλέψει σερβιτόρος, βοηθός επιπλοποιού, σε βιομηχανία παγωτών και αλλού. «Αυτή την εποχή τελειώνω οδοντοτεχνίτης» λέει προκαλώντας μας έκπληξη και φυσικά την ερώτηση σχετικά με το τραγούδι: «Από μικρός μου αρέσει το τραγούδι και πλέον ασχολούμαι πιο επαγγελματικά. Όνειρο μου είναι να καταφέρω να ζω από τη μουσική, αυτό που μου αρέσει. Σήμερα εκτός από τη δουλειά μου στο περίπτερο έχουμε καταφέρει να κάνουμε με το συγκρότημα ένα live τον μήνα και ελπίζουμε σε περισσότερα» εξηγεί.

Στα 20 του ο Χάρης κατάφερε να φτιάξει το δικό του σπίτι, όπου μένει και σήμερα. «Από τότε που δουλεύω μάζευα χρήματα και τελικά κατάφερα στα 20 μου να το φτιάξω. Μη φαντάζεστε κάτι μεγάλο, έφτιαξα ένα άνετο προκατ δώμα στη ταρτάτσα στο σπίτι της μητέρας μου και μένω εκεί» εξηγεί.

Αυτόνομος και αυτοδημιούργητος ο Χάρης δεν χάνει καθόλου χρόνο από την κάθε ημέρα.

«Με τη δουλειά και τις πρόβες ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Ειδικά όταν τελειώνω το πρωί, όταν είμαι νυκτερινός δηλαδή. Όταν γυρνάω σπίτι το πρώτο που κάνω είναι να βγάλω τον σκυλάκο μου βόλτα. Είναι μια βόλτα που με αναζωογονεί και μου αρέσει».

Με τον αθλητισμό τι σχέση έχεις;

«Πολύ μεγάλη» λέει ο Χάρης και χαμογελάει «Πιο παλιά έπαιζα βόλει και ποδόσφαιρο. Τώρα πάω γυμναστήριο ενώ μου αρέσει πολύ το ποδήλατο και θα αρχίσω και κολυμβητήριο».

Τι άλλο όμως αρέσει στον Χάρη Κορνάρο;

«Η αγαπημένη μου ασχολία και ψυχοθεραπεία είναι ο κινηματογράφος και η μουσική και είναι κάτι που δεν το αλλάζω?

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...