Πάνος Ταμαμίδης: Από την Πτολεμαΐδα με όνειρα…

Πάνος Ταμαμίδης: Από την Πτολεμαΐδα με όνειρα…

Ο Πάνος είναι ένα από τα εκατοντάδες νέα παιδιά που «πνίγονται» σε μια μικρή πόλη της χώρας. «Πνίγονται» γιατί έχουν όνειρα για κάτι μεγαλύτερο, έξω από τα στενά όρια μιας μικρής επαρχιακής πόλης που προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες και όχι σε όλα τα επαγγέλματα.

Και για τον Πάνο Ταμαμίδη, το «πνίξιμο» είναι μεγαλύτερο, αφού γεύτηκε τις δυνατότητες που του δίνονται, έστω και για λίγο, δουλεύοντας ως μοντέλο, μια δουλειά που θέλει να κάνει καριέρα. Προς το παρόν ο Πάνος εργάζεται ως personal trainer και συμπληρωματικά σε μπαρ!

«Μου αρέσει η Πτολεμαΐδα, άλλωστε είναι η πόλη που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, εδώ είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου» εξηγεί ο ίδιος «όμως όπως κάθε επαρχιακή πόλη έχει περιορισμένες ευκαιρίες και ειδικά για το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω, personal training και μόντελιγκ».

Δεν είναι ούτε καν 20 χρονών και έχει πτυχίο personal trainer. «Ήδη εργάζομαι ως personal trainer, αλλά οι δουλειές είναι λίγες στη Πτολεμαΐδα και έτσι για συμπλήρωμα δουλεύω νύχτα σε μπαρ».

Με το μόντελιγκ πως ασχολήθηκες;

«Είχα την ευκαιρία να με επιλέξει ο κ. Γιάγκος και σήμερα είμαι μοντέλο της Muscle Rress Fashion. Είναι κάτι που μου αρέσει και θέλω να το συνεχίσω, όμως εδώ στην Πτολεμαΐδα είναι δύσκολα» εξηγεί ο Πάνος.

«Στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος, τόσο στο personal training όσο και στο μόντελιγκ. Θέλω να φτάσω κάπου» σημειώνει ο ίδιος.

Ο Πάνος Ταμαμίδης ήταν αθλητής πολεμικών τεχνών όταν αποφάσισε να αλλάξει ρότα: «Ενώ πήγαινα καλά στις πολεμικές τέχνες, ξαφνικά άρχισε να με ενδιαφέρει περισσότερο το σώμα μου. Είδα ότι η προπόνηση με βάρη μου κολλάει καλύτερα και μου δίνει καλύτερο σώμα και αυτό έκανα. Έτσι κατάφερα και κατέβηκα και σε αγώνες fitness και θα συνεχίσω».

Πως είναι όμως η ημέρα ενός νέου παιδιού στη Πτολεμαΐδα;

«Μονότονη» εξηγεί ο ίδιος και συνεχίζει «Η ζωή ήταν δύσκολη και τώρα με την κρίση έγινε δυσκολότερη. Το πρόγραμμα μου είναι απλό. Κυρίως το πρωί κάνω προπόνηση για μένα, στη συνέχεια ανάλογα με τα ραντεβού που έχω για personal και μετά στην άλλη δουλειά τη νυκτερινή. Μεροκάματα».

Λέει ο Πάνος και συμπληρώνει με πρόσωπο προβληματισμένο: «Αναγκάζομαι να θέλω να φύγω από την Πτολεμαΐδα. Μου αρέσει η πόλη μου και την αγαπάω, όμως θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται για να κάνω κάτι στη ζωή μου».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...