Ζαφείρης Οικονόμου: Το πιο super sex tip από τον πρώην πορνοστάρ! (Video)

Ζαφείρης Οικονόμου: Το πιο super sex tip από τον πρώην πορνοστάρ! (Video)

Επί χρόνια μάγευε μέσα από τις ταινίες πορνό. Ο Ζαφείρης Οικονόμου, ήταν για οκτώ χρόνια ο βασικός πρωταγωνιστής της Sirina έχοντας γυρίσει περισσότερες από 40 ταινίες. Σήμερα, ο άλλοτε πορνοστάρ, που άφησε εποχή, αποτραβήχτηκε και ασχολείται με το ψάρεμα, την ζόρικη προπόνηση και το personal training.

Ο Ζαφείρης όπως είναι φυσικό έχει τεράστια εμπειρία στο σεξ και οι συμβουλές του είναι πολύτιμες, ειδικά η μία και κυριότερη που χαρίζει στους αναγνώστες του Activeman.
Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Ζαφείρης Οικονόμου αποτραβήχτηκε μετά από μία τόσο πετυχημένη καριέρα;

«Να πω ότι κουράστηκα; Ότι γέμισα; Θα το πω! Η πραγματικότητα είναι ότι στη Sirina πέρασα τα καλύτερα οκτώ χρόνια της ζωής μου και δεν υπήρχε λόγος να σταματήσω να κάνω ταινίες, παρά μόνο ο εαυτός μου».

Μετά τον Γκουσκούνη που ήταν ο παλιότερος, ο Ζαφείρης είναι ένας από τους πρώτους πορνοστάρ της Ελλάδας και με διεθνή καριέρα. Μάλιστα έχει γυρίσει τις περισσότερες ταινίες από όποιον άλλον. «Στη Sirina είχα μια άψογη συνεργασία. Το κλίμα ήταν τέλειο. Ο Σειρινάκης φίλος, όπως φίλοι και όλα τα άλλα παιδιά, όμως εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ πιο πολύ με τα πράγματα που μου αρέσουν, το ψάρεμα και τον αθλητισμό και αυτό κάνω τώρα».

Ο Ζαφείρης κατάγεται και ζει στην Τήλο. Το νησί του που δεν ξέχασε και δεν αποχωρίστηκε ποτέ. «Το αγαπάω το νησί μου και τον τρόπο ζωής εκεί. Σε αυτό επέστρεψα, αν και ουσιαστικά δεν έφυγα ποτέ. Σκέψου ότι πήγαινα στην Αθήνα ή αλλού για 15 – 20 μέρες για τα γυρίσματα και μετά επέστρεφα στο νησί μου. Για μένα ο αθλητισμός και το ψάρεμα είναι η ζωή μου» εξηγεί.

Τι κάνει όμως σήμερα ο Ζαφείρης;

«Το καλοκαίρι στο νησί ασχολούμαι με τα τουριστικά, καθώς διαθέτω κάποια καταλύματα. Ψαρεύω και προπονούμε. Τον χειμώνα βρίσκομαι στην No Limit Academy στην Εθνικής Αντιστάσεως 140 στο Περιστέρι, όπου βοηθάω τον φίλο και προπονητή μου Ζαφείρη Κοτσάκη».

«Εδώ προπονούμαι στο κιγκ μποξ και παράλληλα προπονώ αθλούμενους στο TRX, το Crossfit αλλά και στη καλισθενική γυμναστική και περνάω καλά. Παράλληλα κάνω και personal training» εξηγεί.

Ο Ζαφείρης έχει πιάσει που λένε το νόημα της ζωής και δείχνει χαρούμενος με τις επιλογές του. «Και γιατί να μην είμαι; Κάνω αυτό που μου αρέσει και ζω. Ψάρεμα με ψαροντούφεκο το καλοκαίρι και αθλητισμός. Τα καλύτερα μου», λέει ο ίδιος.

Και φυσικά ο κάθε δημοσιογράφος θα έμπαινε στον πειρασμό να ρωτήσει τον Ζαφείρη τον Ντούρο, πως κατάφερνε (και καταφέρνει) να μένει πραγματικά ντούρος στο σεξ! Ο ίδιος μας το αποκάλυψε και παροτρύνει τους αναγνώστες να κάνουν το ίδιο:

«Βασικός κανόνας για ένα επιτυχημένο σεξ είναι ο ψυχολογικός τομέας. Το σεξ για να πετύχει θέλει καθαρό μυαλό και αν έχεις καθαρό μυαλό θα κάνεις τη δουλειά μια χαρά. Πως πετυχαίνεις όμως το καθαρό μυαλό; Ο αθλητισμός βοηθάει και καθαρίζει το μυαλό ώστε να αφοσιωθείς στο σεξ και να το κάνεις καλά» εξηγεί και συμπληρώνει:

«Βέβαια παίζει ρόλο και η διατροφή. Λόγω ψαρέματος, το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής μου είναι ψάρια και θαλασσινά. Έτσι λοιπόν αθλητισμός, σωστή διατροφή με ψάρια και θαλασσινά καθαρίζουν το μυαλό και κάνεις το καλύτερο σεξ»

Δες ένα δείγμα από την προπόνηση του Ζαφείρη στο βίντεο που ακολουθεί και βρες περισσότερα στο instagram: zafeirisoikonomou και στο youtube: zafeiris oikonomou

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...