Βασίλης Σαντριάς: Δεν ανέχομαι το χυδαίο γυναικείο πέσιμο

Βασίλης Σαντριάς: Δεν ανέχομαι το χυδαίο γυναικείο πέσιμο

Αν και παραδέχεται ότι πλέον οι γυναίκες τα …ρίχνουν πρώτες σε έναν άντρα, ο Βασίλης Σαντριάς, δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανεχτεί όταν εκείνες κάνουν όχι μόνο την πρώτη κίνηση, αλλά ορμάνε χυδαία. Ο Βασίλης Σαντριάς, δεν είναι πουριτανός, είναι απλά λογικός και έχει αρχές που ίσως λείπουν από την εποχή μας. Αν και μόλις 23 χρονών οι αρχές του έχουν να κάνουν με άλλες προηγούμενες εποχές της ευγένειας, κάτι που δεν χάνει την ευκαιρία να το τονίζει.

Ο Βασίλης, είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην Α.Ε. Ηρακλείου στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής, αλλά πλέον έχει αγανακτήσει και απογοητευτεί με την κατάσταση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αφού είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά το άθλημα, στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του από μικρός.

Είναι όμως και μοντέλο, αφού από τα 18 του χρόνια άρχισε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ωραίος άντρας και όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού.

«Δόξα το Θεώ καλά πάω σε αυτόν τον τομέα» λέει και γελάει «Σήμερα έτσι πως φτάσαμε, οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα, εσύ δεν προλαβαίνεις… Δεν με πειράζει αυτό, αλλά με ενοχλεί το μετά που ακολουθεί την πρώτη προσέγγιση» εξηγεί.

Και όπως είναι φυσικό η απορία έρχεται εύλογη, όπως και ερώτηση: Τι εννοεί ο Βασίλης;

«Θα σου πω ένα παράδειγμα, πριν από καιρό σε ένα μπουζουκτζήδικο, έρχεται ξαφνικά και κάθετε δίπλα μου μια κοπέλα και μάλιστα με ρωτά τι κάνω και με σκουντάει μάλιστα να βολευτεί. Την κοιτάω και προσπαθώ να καταλάβω από πού και αν την γνωρίζω. Τελικά δεν την γνώριζα από πουθενά, εκείνη με επέλεξε και μου την έπεσε. Πάνω λοιπόν που πάμε να μιλήσουμε, ορμάει και μου δαγκώνει το λαιμό… Εκεί είναι που τρελάθηκα. Το χυδαίο γυναικείο πέσιμο με τρελαίνει, δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα μιας τέτοιας γυναίκας».

Ο Βασίλης έχει κατακτήσεις και πώς να μην έχει, ποδοσφαιριστής, μοντέλο είναι δύο ιδιότητες που μαζί με την εξωτερική ομορφιά τον κάνουν περιζήτητο.

«Μου αρέσει η γυναίκα να κάνει μεν το πρώτο βήμα, αλλά το δεύτερο είναι του άντρα και όλα πρέπει να γίνουν ομαλά και όμορφα» εξηγεί.
Ομαλά και όμορφα όμως δεν φαίνεται να είναι τα πράγματα στην μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. «Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι πολύ άσχημη. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που ονειρευόμουνα. Ελπίζω να αλλάξει γιατί δεν μου κάνει αίσθηση να συνεχίσω. Εγώ παίζω για το άθλημα, για μένα, μου αρέσει αυτό που κάνω και αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο δεν είναι καλό».

Παράλληλα ο Βασίλης Σαντριάς ασχολείται με το μόντελιγκ, επαγγελματικά: «Όλα άρχισαν όταν ήμουν 18 χρονών και πρόσφατα ποζάρισα για ρούχα με την Κουλιανού. Από τότε δουλεύω κανονικά».

Τι θα κάνει όμως ο Βασίλης αν η απογοήτευση του με το ποδόσφαιρο συνεχιστεί; Θα φύγει και θα ακολουθήσει τον χώρο του μόντελιγκ ή θα κάνει κάτι άλλο;

«Δεν ξέρω. Είμαι ένας άνθρωπος που ότι πιάνω θέλω να το κάνω καλά και να το τελειώνω. Αν αποφασίσω να σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω τι θα κάνω. Κάτι θα βρω και θα το κάνω καλά. Πάντως το ποδόσφαιρο σαν άθλημα δεν πρόκειται να το αφήσω, αφού το αγαπάω» εξηγεί.

Η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι η προπόνηση και οι αγώνες. Τι κάνει όμως ο Βασίλης στις ελεύθερες ώρες του;

«Μου αρέσει ο κινηματογράφος και οι παρέες με φίλους. Αν είναι κάνω κάποια εξόρμηση μου αρέσει το βουνό και το χιόνι. Τρελαίνομαι ειδικά αυτή την εποχή, μου αρέσει ο χειμώνας, όπως μου αρέσουν και τα αθλήματα του χιονιού»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...