Αγγελίνα Ευαγγελάτου: Ποια είναι η καυτή παρτενέρ του Στάθη Κίου!

Αγγελίνα Ευαγγελάτου: Ποια είναι η καυτή παρτενέρ του Στάθη Κίου!

Δεν είναι μοντέλο, αν και θα μπορούσε να ήταν. Δεν είναι ηθοποιός, αν και θα μπορούσε να ήταν. Η Αγγελίνα Ευαγγελάτου είναι η μάνατζερ και προσφάτως έκανε μια …υπέρβαση από τα καθήκοντα της και μετείχε στο νέο εκρηκτικό και αισθησιακό video clip του νέου τραγουδιού του Στάθη Κίου, τον οποίο μάλιστα μανατζάρει.

Η Αγγελίνα μίλησε στο Activeman.gr και φυσικά η πρώτη ερώτηση ήταν για τη συμμετοχή της στο video clip: «Ήταν κάτι που αποφασίστηκε τελευταία στιγμή» λέει η ίδια «Κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου και έτσι βρέθηκα να παίζω με τον Στάθη στο video clip. Τελευταία στιγμή αποφασίστηκε, μου το πρότεινε και δέχτηκα. Τόσο απλά! Ήταν ωραία εμπειρία μου άρεσε».

Όποιος δει το video clip θα διαπιστώσει ότι η εμφάνιση της Αγγελίνας είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική, όμως η ίδια δεν είναι ούτε μοντέλο, ούτε ηθοποιός.

«Όλα πήγα καλά στο γύρισμα. Δεν κόλλησα καθόλου, αν και το περίμενα, αλλά έπαιξα φυσικά όπως είμαι. Βέβαια σε αυτό βοήθησε ο Στάθης, αφού μου βγήκε πιο άνετα» λέει η Αγγελίνα.

Ποια είναι όμως η μάνατζερ που έχει και ταλέντο στη υποκριτική; «Σπούδασα αισθητικός, αλλά αποφάσισα να γίνω μάνατζερ. Ο λόγος είναι ότι τα πάω καλά με τις δημόσιες σχέσεις. Έχω αρκετές γνωριμίες και είπα να το εκμεταλλευτώ. Αυτή τη στιγμή δουλεύω με τον Στάθη Κίο και πάμε πολύ καλά».

Η Αγγελίνα κατάγεται και μένει στην Αθήνα και είναι πολύ δραστήρια στη επαγγελματική ασχολία που έχει επιλέξει. Αλήθεια η εμφάνιση και η πρόσχαρη συμπεριφορά βοηθάει;

«Ναι ομολογουμένως βοηθάει γιατί με φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Δεν είναι κάτι προσποιητό, είναι έμφυτο, έτσι είμαι, κοινωνική» εξηγεί η ίδια.

Με τέτοιο παρουσιαστικό και τέτοια προσωπικότητα η Αγγελίνα θα πρέπει να έχει επιτυχίες στο ανδρικό κοινό; «Ναι δεν έχω παράπονο, έχω επιτυχίες» ομολογεί η ίδια.

Επομένως τα πειράγματα θα είναι πολλά. Αλήθεια ποιο ήταν το καλύτερο φλερτ που σου κάνανε και ποιο το χειρότερο;
«Θα αρχίσω από το χειρότερο» λέει η ίδια «και θα πω το χειρότερο επειδή με πείραξε πολύ και ακόμα το θυμάμαι. Ήταν πριν καιρό σε ένα live που δούλευα, αφού είχα το management του τραγουδιστή όταν ένας με πήρε στο κατόπι στις τουαλέτες. Άσχημο το συναίσθημα. Φοβήθηκα πολύ. Είχε πολύ θράσος. Τελικά δεν έγινε κάτι, αλλά ταράχτηκα πολύ και για καιρό πήγαινα τουαλέτες με συνοδεία φίλων».

«Όσο για το καλύτερο φλερτ, δε νομίζω ότι μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Όλα ήταν καλά και γλυκά τα περισσότερα» λέει η ίδια.

Πως χαρακτηρίζει όμως τους άντρες η Αγγελίνα;

«Μερικοί τα λένε χύμα, άλλοι πιο ευγενικά. Μου αρέσουν οι άντρες που είναι ευγενείς αν και μάλλον είναι οι λιγότεροι».

Και μιας που μιλάμε για άντρες, πως είναι για σένα ο τέλειος άντρας;

«Ευγενικός, γλυκός, να έχεις τρόπους, να είναι χαρούμενος τύπος και φυσικά να είναι εμφανίσιμος και γυμνασμένος, fit τύπος, όχι φουσκωτός» εξηγεί η Αγγελίνα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...