6 σοβαροί λόγοι να αρχίσεις να μαθαίνεις τένις

6 σοβαροί λόγοι να αρχίσεις να μαθαίνεις τένις

Το τένις από κάποιους είναι ένα άθλημα παρεξηγημένο, θεωρείται άθλημα ελίτ όμως δεν είναι. Πρόκειται για ένα άθλημα για το οποίο υπάρχουν έξι λόγοι να ασχοληθείς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσα κιλά χάνεις με το …κλασσικό «μόνο»

Δες λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι:

1. Κάψιμο

Άερόβια γυμναστική και την καύση λίπους, τη βελτίωση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης σας και τη διατήρηση σας σε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας.

2. Εκρήξεις

Αναερόβια γυμναστική, προσφέροντας σύντομες, έντονες εκρήξεις κατά τη διάρκεια ενός πόντου που ακολουθείται από ανάπαυση, η οποία βοηθά τους μυς να χρησιμοποιούν το οξυγόνο αποτελεσματικότερα. Την δυνατότητα να επιταχύνεται, τα σπριντ, τα άλματα και lunging γρήγορα. Το εκρηκτικό πρώτο βήμα από θέση αναμονής, γρήγορο χρόνο αντίδρασης και έκρηξη σε δράση.

3. Ταχύτητα

Ταχύτητα μέσα από μια σειρά δεξιά-αριστερά και πάνω και πίσω σπριντ για να κυνηγήσουμε την μπάλα.

4. Δύναμη

Δύναμη στα πόδια μέσα από εκατοντάδες ξεκινήματα και σταματήματα για να φτάσουμε στην μπάλα.

5. Για τον συντονισμό του σώματος

Ο γενικός συντονισμό του σώματος δεδομένου ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε θέση και στη συνέχεια να προσαρμόσουμε το πάνω μέρος του σώματος μας (κορμό) για να χτυπήσει την μπάλα με επιτυχία. Τον κινητικό έλεγχο μέσα από την κίνηση και το χτύπημα της μπάλα-ικανότητες που απαιτούν τον έλεγχο των μεγάλων μυϊκών ομάδων σας.

6. Γιατί αποκτάς ευκινησία και όχι μόνο

Ευκινησία με τον καταναγκασμό σας για να αλλάξετε κατεύθυνση έως και πέντε φορές σε 10 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια ενός τυπικού πόντου. Την δυναμική ισορροπία ανάμεσα σε εκατοντάδες ξεκινά, σταματά, αλλαγές κατεύθυνσης και το χτύπημα στο τρέξιμο. Cross-training μέσω ενός σωματικά απαιτητικού αθλήματος, που είναι διασκεδαστικό για τους αθλητές που ειδικεύονται σε άλλα αθλήματα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...