Τρέξε χωρίς τερματισμό στη Θεσσαλονίκη

Τρέξε χωρίς τερματισμό στη Θεσσαλονίκη

Το έντονο ενδιαφέρον πολλών δρομέων υπεραποστάσεων που δήλωσαν συμμετοχή στο 3ο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” για να στηρίξουν τους φιλανθρωπικούς συλλόγους, “Παιδικές Καρδιές” και “Ελπίδα”, οδήγησε την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στην απόφαση να προσθέσει και επίσημα στο πρόγραμμα της διοργάνωσης τον αγώνα των 24 ωρών.


Με αυτήν την εξέλιξη αναβαθμίζεται κατακόρυφα ο αγωνιστικός χαρακτήρας του 3ου “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” που διοργανώνει ο Ερμής σε συνεργασία με τη ΔΕΘ και αναμένεται να ζήσουμε μοναδικές στιγμές από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δρομέων υπερασποστάσεων, οι οποίοι θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη προερχόμενοι από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως η διαδρομή του φετινού αγώνα των 50 ωρών μέσα στη ΔΕΘ, έχει επανασχεδιαστεί και βελτιωθεί ώστε να είναι ακόμη πιο ευχάριστη για τους συμμετέχοντες, είναι κυκλική χωρίς υψομετρικές διαφορές, ο γύρος είναι καταμετρημένος στα 930μ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία ΧΑΝΘ, όπου θα βρίσκεται το κέντρο επιχειρήσεων του αγώνα (γραμματεία, ενημέρωση, υπηρεσίες, κλπ.)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
Πέμπτη 19 Μαίου – 6μμ, εκκίνηση αγώνα 50 ωρών
Παρασκευή 20 Μαίου – 7μμ, εκκίνηση αγώνα 24 ωρών
Σάββατο 21 Μαίου – 7μμ, τερματισμός αγώνα 24 ωρών
Σάββατο 21 Μαίου – 7.30μμ, απονομές αγώνα 24 ωρών
Σάββατο 21 Μαίου – 8μμ, τερματισμός αγώνα 50 ωρών
Σάββατο 21 Μαίου – 8.15μμ, απονομές αγώνα 50 ωρών

Συνεχίζονται οι εγγραφές
Οι δωρεάν εγγραφές στο 3ο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” ολοκληρώθηκαν στις 15 Μαίου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και τον αριθμό των 3000 εγγεγραμμένων, οι οποίοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να καταγράψουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούν, ώστε αυτά να μετατραπούν σε ευρώ και να στηριχθούν οικονομικά οι δύο φιλανθρωπικοί σύλλογοι.
Από σήμερα και έως την Τετάρτη 18 Μαίου, οι εγγραφές θα συνεχίζονται έναντι όμως του συμβολικού ποσού των 2 ευρώ που θα διατίθεται για την ενίσχυση των δύο συλλόγων που στηρίζονται, “Παιδικές Καρδιές” και “Ελπίδα”. Θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά στο hermes-events.org(πληρωμή κατά την παραλαβή υλικού από τη γραμματεία).

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ