Μάθε πως θα κάνεις μια «εισβολή» στη κουζίνα της… εποικοδομητική!

Μάθε πως θα κάνεις μια «εισβολή» στη κουζίνα της… εποικοδομητική!

Το μαγείρεμα είναι παραδοσιακά μια γυναικεία ενασχόληση. Ακόμα και εργένης αν είσαι, η καλή σου με το που θα εξοικειωθεί με τον χώρο θα αναλάβει την …κουζίνα! Αν δεν είσαι εργένης, τότε η «εισβολή» σου στη κουζίνα της είναι ότι το καλύτερο για …απρόβλεπτες όμορφες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 τύποι γυναικών που σίγουρα θες να τις …δοκιμάσεις όλες!!!

Οι εναλλαγές στο σεξ είναι θεμιτές και θα πρέπει να προωθούνται και από τις δύο πλευρές. Η κουζίνα είναι ένας χώρος όπου το ζευγάρι μπορεί να μαγειρέψει, να απολαύσει το φαγητό του, να φλερτάρει, να φτιάξει ατμόσφαιρα, να ερωτοτροπήσει και να κάνει σεξ. Αφεθείτε στη φαντασία σας, βάλτε γεύσεις και μυρωδιές στο παιχνίδι και προκαλέστε το σύντροφο σε νέες περιπέτειες. Ο χώρος της κουζίνας προσφέρεται και για νέες στάσεις, οπότε και για νέες ερωτικές εμπειρίες.

Αν μαγειρέψετε μαζί τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κερδίσετε χρόνο. Διαφορετικό είναι να μαγειρεύει ένας, εσύ η το έτερον σου ήμισι και διαφορετικό δύο άτομα. Το πρώτο που κερδίζεις είναι να αποφύγεις τον ενδεχόμενο εκνευρισμό. Σκέψου ότι να δουλεύει ο ένας (να μαγειρεύει) δηλαδή και ο άλλος να βλέπει αθλητικά η να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή δεν είναι ότι το καλύτερο για το άτομο που μαγειρεύει. Αν ασχοληθείτε και οι δύο τότε ο χρόνος θα περάσει εύκολα, ευχάριστα και το αποτέλεσμα θα είναι γευστικότερο.

Ακόμα και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις κάνε προσπάθεια. Κάτι θα μάθεις. Άλλωστε σίγουρα θα ξέρεις να καθαρίζεις …πατάτες ή να κόψεις μια σαλάτα.

Το κοινό μαγείρεμα εκτονώνει και σε κάνει να περάσεις ωραίες στιγμές.

Πρόσεχε όμως: Είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε …αγκαλίτσες και …φιλάκια… γι αυτό το λόγο θυμήσου να κλείσεις το μάτι ή τον φούρνο…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...