9 μεγάλες απορίες που βασανίζουν την ερωτική σου ύπαρξη!

9 μεγάλες απορίες που βασανίζουν την ερωτική σου ύπαρξη!

Εμείς οι άντρες έχουμε ερωτικές ανησυχίες που μας βασανίζουν και ας μη το πιστεύουν οι γυναίκες που μας θεωρούν κάπως …αγροίκους νομίζοντας ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι αν τον …χώσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips για να τη γδύσεις… σωστά και αν την ανάψεις περισσότερο!

Εσύ ξέρεις καλά ότι δεν είσαι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να τον …χώσεις κάπου, αλλά με ποιότητα και να σου κολλάει, όχι όπου κι΄ όπου και έτσι σε βασανίζουν κάποια ερωτήματα, που όπως τα μετρήσαμε τα πιο επικρατέστερα βγαίνουν εννέα στο σύνολο.

1. H έμπειρη γυναίκα είναι προτιμότερη;

Επειδή δεν άπειρα προκαταρκτικά και πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό, «μπορείς να γυρίσεις τώρα, ενώ δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή και βέβαια ξέρει να ξεχωρίζει το σεξ από το ύπτιο.

2. H αθώα μικρή είναι προτιμότερη;

Αν είσαι και εσύ νέος στο σεξ δεν νιώθεις σαν μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα «ο σεβασμός και η σεξουαλική χειραφέτηση της σύγχρονης γυναίκας, όμως η αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ!

3. Λαϊκή ή κυριλέ;

H λαϊκή είναι προτιμότερη, επειδή δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια, ενώ η σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής και γελάει πιο εύκολα. Και το σημαντικότερο θέλει να είναι «γκόμενα» και όχι «σύντροφος», οπότε χωρίζεις ανώδυνα.

4. H κυριλέ είναι προτιμότερη;

Δεν σε τρώει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη κάπως. Ωστόσο είναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών. Σου δίνει ένα προφίλ πιο συμβατό με την Eυρωπαϊκή Ένωση. Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω στο κεφάλι σου.

5. Να έχει καλύτερο στήθος ή με κώλο;

Tο στήθος είναι προτιμότερο, γιατί μπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος, ενώ είναι πιο προσβάσιμο. Για τους νοσταλγικούς… ξυπνάει αναμνήσεις. Όσο για τον κώλο: Είναι πιο …ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου «ενισχυμένο σουτιέν» ενώ τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ και βέβαια δεν τον βαριέσαι ποτέ.

6. Γυναίκα για σπίτι ή για κρεβάτι;

Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται, ενώ τα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα.

7. Πιτσιρίκα ή μεγάλη νοικοκυρά;

Τα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις αδιάφορος με τις επιδόσεις τους!!! Αν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες, ενώ δεν σε βλέπει σαν «call boy» από μικρές αγγελίες και το βασικότερο το πρωί έχει σχολή και είσαι ελεύθερος. Όσο για τη 40άρα τη νοικοκυρά, έχει και αυτή τα υπέρ της που έχουν να κάνουν με την παροιμία με τις κότες και τα ζουμιά που δεν βγήκαν τυχαία, ενώ έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο «καριέρα-με-ταγιέρ-έξι-άτοκες». Δεν φιλοδοξεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους της. Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού.

8. Να κερατώσω ή να είμαι πιστός;

Αν το κάνεις πρώτος, μετά δεν σε πειράζει πολύ όταν σου το κάνουν. Όταν δεν το κάνεις, σου μένει απωθημένο και είναι χειρότερα για όλους. Αν δεν το μάθει, δεν είναι σαν να μην έγινε ενώ η επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Το να είσαι πιστός έχει και αυτό τα καλά του: Το άγχος να βρίσκω δικαιολογίες και να πετάω γόπες με κραγιόν από το παράθυρο θα με οδηγήσει στο έλκος. Και αν μετά μου αρέσει και το κάνω χόμπι; Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που το αίμα εγκαταλείπει τον εγκέφαλο και συγκεντρώνεται στο υπογάστριο.

9. Την ώρα του σεξ, από πάνω ή από κάτω;

Αν είσαι από πάνω, δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο ενώ έχεις καλύτερη οπτική γωνία και γυμνάζεσαι συνάμα. Από την άλλη δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι.
Aπό κάτω, όσο έχει την πρωτοβουλία εκείνη, αποφεύγεις τις τρυφερότητες, ενώ για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό τους κάνει πιο «ισότιμη σχέση». Όταν ρίχνει το κεφάλι προς τα πίσω, μπορείς να φαντάζεσαι όποια θέλεις. Έχεις οπτική επαφή με την τηλεόραση!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...