Η συγκλονιστική ανάρτηση στο FB του Γιώργου που ξεπέρασε τα όρια του!

Η συγκλονιστική ανάρτηση στο FB του Γιώργου που ξεπέρασε τα όρια του!

Οι δρόμοι δεν είναι πίστες και εμείς στο Activeman.gr δεν χάνουμε την ευκαιρία να το τονίζουμε συνεχώς μέσα από τη θεματολογία μας, όμως δυστυχώς από κάποιους μοτοσικλετιστές αυτό δεν γίνεται κατανοητό μέχρι δυστυχώς να έρθει το κακό!

Το σημείωμα του Γιώργου Γιαννάκη στο Facebook που συνοδεύεται από τις φωτογραφίες της μηχανής του είναι χαρακτηριστικό. Εκείνος είναι καλά στην υγεία του και θεώρησε καλό να γράψει τις παρακάτω αράδες , ώστε το πάθημα να γίνει μάθημα για τους υπόλοιπους:

«Αν δεν ξεπεράσεις τα όριά σου δεν ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Πολλές φορές όμως αυτό έχει και τις αντίστοιχες συνέπειες. Κάποιες φορές οι απώλειες είναι μόνο υλικές, άλλες πάλι είναι πολύ χειρότερα. Σε κάποια αθλήματα με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας αυτό μπορεί να αποβεί μέχρι και μοιραίο. Γι' αυτό η τεχνογνωσία και η σωστή σκέψη παίζουν το βασικότερο ρόλο. Για ποιους λόγους κάνεις κάτι και τι ακριβώς θες να πετύχεις. Όταν φεύγεις σε μία στροφή με 160+ χλμ. καίγονται τα πάντα. Δερμάτινα, στολές, ακόμα και η ίδια η μηχανή. Αν κάτι αντίστοιχο συμβεί στο δρόμο καίγονται όλοι οι άλλοι γύρω σου...»

«Όταν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα σηκώνεσαι και φεύγεις όρθιος, μόνο στεναχωρημένος δεν πρέπει να είσαι. Όσο ανάμεικτα και αν είναι τα συναισθήματα εκείνη την ώρα βαθειά μέσα σου ξέρεις πολύ καλά πως πραγματικά νοιώθεις, σίγουρα ευγνώμων».

»Λίγο η όποια γνώση έχεις αποκτήσει μέσα απ' τα χρόνια και τις εμπειρίες, λίγο η τύχη, σου επιτρέπουν να φύγεις περπατώντας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκτιμήσεις βαθύτατα. Χάθηκαν πολλοί φίλοι στην πάροδο των χρόνων.

Άλλοι από δικό τους λάθος, άλλοι πάλι όχι. Δυστυχώς όμως ξεχνάμε, όλοι μας. Δεν έχουμε πάρει τα μαθήματα που θα' πρεπε. Ως πότε; Σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι ένας και μοναδικός. Να καταλάβουμε όλοι μας κάτι πολύ βασικό».

«Οι άλλοι δε μας φταίνε σε τίποτα. Οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστες να βγάζει ο καθένας τ' απωθημένα του και τα ανεκπλήρωτα καταπιεσμένα συναισθήματα του ανικανοποίητου "εγώ" του».

«Τόσο απλά. Προσοχή εκεί έξω... ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ»

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...