Τα κορίτσια της Victoria ‘s Secret σε σηκώνουν με το «NewSexy» look! (Video)

Τα κορίτσια της Victoria ‘s Secret σε σηκώνουν με το «NewSexy» look! (Video)

Από το Μάιο σχεδόν είχε να παρουσιάσει κάποια νέα, αξιόλογη συλλογή η Victoria’sSecret, η κορυφαία -τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες- εταιρεία γυναικείων εσωρούχων, μαγιό και άλλων ειδών ένδυσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι κάνεις με τα κορίτσια αν ποτέ αποκτήσεις Ferrari!

Φέτος μάλιστα, μάλλον ήταν το πιο «φτωχό» σε παρουσία στα media καλοκαίρι του αμερικανικού κολοσσού της L BrandsInc που άλλες αντίστοιχες περιόδους «βομβάρδιζε» σχεδόν καθημερινά τα Μέσα με τις τολμηρές δημιουργίες της πάνω στα καλλίγραμμα κορμιά των περίφημων «Αγγέλων» της.

Πριν από λίγες ημέρες η Victoria’s Secret, που παρεμπιπτόντως φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στην αγορά, παρουσίασε μία πρώτη γεύση από τις χειμερινές δημιουργίες της, νέα σούπερ σέξι κορμάκια, θηλυκά σουτιέν και τολμηρά κάτω εσώρουχα, ένα μεγάλο μέρος των οποίων είναι ήδη προς πώληση στην ιστοσελίδα της.

Για τη νέα καμπάνια, έξι από τους δεκατρείς «Αγγέλούς» της πόζαραν στο φακό του Russell james, οι Stella Maxwell, MarthaHunt, Lais Ribeiro, Josephine Skriver, Jasmine Tookes και Taylor Hill, φωτογραφίες που κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Μαζί με τις εικόνες, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα δύο διαφημιστικά για την τηλεόραση και το Internet! 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...