Δες πως ο Τομ Κρουζ έσπασε τον αστράγαλο του στα γυρίσματα!

Δες πως ο Τομ Κρουζ έσπασε τον αστράγαλο του στα γυρίσματα!

O Tom Cruise μοιράστηκε υλικό από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του, «Επικίνδυνες Αποστολές», οπού τον δείχνει να σπάει άσχημα τον αστράγαλό του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Ζιζέλ Μπούντχεν στο «Vogue» χωρίς μακιγιάζ και … ρούχα!

Παρότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή TheGrahamNortonShow για να μιλήσει για την έκτη ταινία του franchise.Στην πορεία της συνέντευξης, έδειξαν λεπτομερώς το ατύχημα όπως έγινε κατά το κυνηγητό πάνω σε ταράτσες του Λονδίνου.

«Κυνηγούσα τον Henry [σσ. συμπρωταγωνιστή, HenryCavill] και είχα σκοπό να πέσω πάνω στον τοίχο από όπου θα σκαρφάλωνα - το λάθος ήταν ότι έπεσα με το πόδι πάνω», ανέφερε ο σταρ.

Στη σκηνή τον βλέπουμε όντως να σκαρφαλώνει τον τοίχο και να τρέχει για να συνεχίσει τη σκηνή. Όπως είπε, «Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι έσπασα τον αστράγαλό μου και πραγματικά δεν ήθελα να ξαναγυρίσω την σκηνή κι έτσι απλώς τη συνέχισα. Μετά τους είπα ”Έχει σπάσει. Τέλος τα γυρίσματα. Πηγαίνετέ με στο νοσοκομείο” και έτσι όλοι σήκωσαν το τηλέφωνό τους και άρχισαν να κανονίζουν τις διακοπές τους».

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...