Δες 4 ιδέες και θα αποκτήσεις το πιο στιλάτο μούσι!

Δες 4 ιδέες και θα αποκτήσεις το πιο στιλάτο μούσι!

Πολλοί είναι οι άνδρες που αφήνουν το μούσι τους στο έλεος του χρόνου. Αποδέχονται και επαναπαύονται με τον τρόπο που μεγαλώνει και εν τέλει το συνηθίζουν χωρίς να αφιερώνουν και πολύ χρόνο. Δεν θα ήταν άσχημο να περιποιείσαι τα μούσια και το μουστάκι σου όσο τα μαλλιά σου. Υπάρχουν διαφορετικά στυλ που μπορείς να προτιμήσεις και παρακάτω μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Απορία: Τριμάρισμα, ξύρισμα ή αποτρίχωση για να δείχνει τέλεια το κορμί σου;

1.  Το γεμάτο μουστάκι

Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για τους τύπους που δεν έχουν τόσο πυκνή γενειάδα. Αυτό συμβαίνει επειδή απαιτεί κοντές τρίχες παντού εκτός από το χείλος. (Αλλά λειτουργεί και σε άντρες που μπορούν να μεγαλώσουν πυκνό μούσι). Κράτα τα γένια στα 1 με 2 χιλιοστά για να ξεκινήσεις, αλλά μεγάλωσε το μουστάκι. Μπορείς να τροποποιήσεις το στυλ αυτό αυξάνοντας τα πάντα περισσότερο και κατ 'αναλογία, όπως ένα μούσι δύο εβδομάδων με ένα μουστάκι διάρκειας δύο μηνών, για παράδειγμα. Η συντήρηση εξαρτάται από το πόσο πλήρης και θαμνώδης θέλεις να είναι η γενειάδα. Όσο πιο σύντομο είναι το στυλ, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να το περιποιηθείς.

2. Σβησμένα προς τα πάνω μούσια

Σε αυτό το στυλ οι τρίχες σβήνουν προς τα πάνω, αντίθετα από το πώς σβήνουν τα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά γένια για να την σβήσεις, αλλά θα πρέπει να έχεις αρκετή πυκνότητα στα πλάγια του σαγονιού σου για να δώσεις έμφαση στο σβήσιμο. Χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια για να διορθώσεις σωστά τη φθορά, γι 'αυτό είναι χρήσιμο να το κάνεις επαγγελματικά σε τακτική βάση. Φυσικά, μπορείς να το δοκιμάσεις στο σπίτι.

3. Μακριά μούσια

Αυτό θα διαρκέσει μερικούς ή και περισσότερους μήνες για να αναπτυχθεί, και λειτουργεί μόνο σε άντρες που μπορούν να αναπτύξουν μια πλήρη γενειάδα. Τα γένια του κάθε άντρα θα γεμίσουν διαφορετικά καθώς φτάνουν σε αυτό το μήκος. Είναι σημαντικό να επισκεφθείς τον κουρέα σου για κάποια επαγγελματική περικοπή των περιττών τριχών, καθώς μεγαλώνουν, για να σε βοηθήσει να το φέρεις στα ίσα του. Μοιάζει πολύ με ένα μακρύ χτένισμα: Πρέπει να είναι σε στρώσεις μικρότερες σε ορισμένα σημεία και να διατηρείται περισσότερο σε άλλες.

Σε γενικές γραμμές, δεν θα θες να το κόψεις για τον πρώτο μήνα ή περισσότερο. Αλλά το μουστάκι θα χρειαστεί πιο τακτική συντήρηση για να κρατήσει τις τρίχες από τα χείλη, αλλά το υπόλοιπο του στυλ απαιτεί υπομονή και μερικά καλλωπιστικά προϊόντα. Υπάρχουν ειδικές λοσιόν για τα μούσια που αποτρέπουν τη φαγούρα και τα κάνουν πιο απαλά.

Μετά από ένα ή δύο μήνες, θα χρειαστεί να φροντίσεις τα πλαϊνά, ενώ το πηγούνι μεγαλώνει περισσότερο. Οι άκυρες τρίχες  που αρνούνται να παραμείνουν στη γραμμή θα εμφανίζονται συχνότερα σε μεγαλύτερα μήκη.

4. Το αποκομμένο μουστάκι

Παρόμοιο με το πρώτο, αυτό δημιουργεί ορισμό ανάμεσα στο μουστάκι και τα γένια. Είναι ένα από τα αγαπημένα του JeffChastain, στιλίστας και ιδρυτή της σειράς MASC για άντρες από τον JeffChastain. Μόνο σε αυτό το ύφος, το μουστάκι και τα γένια μπορεί να έχουν το ίδιο μήκος. Η διαφορά είναι ότι ξυρίζεις εντελώς τη γέφυρα μεταξύ των δύο. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για άντρες που έχουν αραιά μούσια ή διαστρωματικά μάγουλα, λέει ο Chastain. Σου επιτρέπει να καλύψεις πλήρως τη γνάθο, τα χείλη και το πηγούνι, που είναι το ισχυρό σου κοστούμι.

Στη συνέχεια, αποσυνδέοντας τη γενειάδα από το πηγούνι, δημιουργείς έναν σκόπιμο χωρισμό. Στη συνέχεια, θα ξυρίσεις τα μάγουλά σου για να αφαιρέσεις ότι περιττό ξεχωρίζει. Επειδή χρειάζεσαι αυτή την περιοχή της γέφυρας "γυμνή", θα πρέπει να ξυρίζεσαι σχεδόν καθημερινά, σύμφωνα με το Chastain.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...