Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις και δεν χάνεις

Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις και δεν χάνεις

Κάνεις προπόνηση, κάνεις διατροφή αλλά κιλά δεν χάνεις. Πριν αρχίσεις να κατηγορείς τον μεταβολισμό σου, δες ποια είναι τα τρία λάθη που πιθανός κάνεις και δεν χάνεις κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 5 αιτίες που αλλάζουν το σώμα σου

1. Τρως μετρημένα, αλλά τις λάθος τροφές

Η διατροφή είναι τουλάχιστον το 80% της “μάχης”. Αν και τα ακριβή τρόφιμα που θα πρέπει να τρώει κανείς εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του σώματος που έχει, τον μεταβολισμό του και άλλους παράγοντες, ένας καλός κανόνας είναι να επιλέγετε φυσικά προϊόντα, ολικής άλεσης.

2. Τρως τις σωστές τροφές, αλλά το παρακάνεις

Το αντίθετο με το προαναφερθέν, δηλαδή. Μπορεί να επιλέγετε τις σωστές τροφές, αλλά επαναπαυμένοι σε αυτό να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες. Οι λίγες θερμίδες που έχουν κάνουν την ίδια ζημιά, όταν συσσωρεύονται και μοιραία σας προσθέτουν κιλά.

3. Ασκείσαι μεν, χωρίς βάρη, δε

Είναι καλό να τρέχετε και να κάνετε γενικά ασκήσεις που αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό, σας κάνουν να ιδρώνετε και βελτιώνουν τον μεταβολισμό σας. Αλλά είναι απαραίτητο να κάνετε και ασκήσεις με βάρη, προκειμένου να χτίσετε και μυς. Αλλιώς το διαρκές... τρέξιμο αντί για λίπος, θα αρχίσει να “τρώει” μυική μάζα, αφήνοντας το λίπος άθικτο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...