5 …βήματα για να αγοράσεις τα νέα σου παπούτσια!

5 …βήματα για να αγοράσεις τα νέα σου παπούτσια!

Τι είναι αυτό που ψάχνεις όταν θέλεις να αγοράσεις παπούτσια για την προπόνηση σου; Ψάχνεις το καλύτερο στη καλύτερη τιμή, αλλά το θέμα είναι ότι το καλύτερο δεν έχει να κάνει πάντα με την τιμή!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:Γιατί δεν πρέπει να αμελούμε τις διατάσεις

Ψάξε λοιπόν να βρεις στο παπούτσι την επιπλέον στήριξη, άνετη επένδυση. Ψάξε παπούτσια με νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν τη στάση του σώματός σας ή που να… ταιριάζουν με το νέο σου outfit;

Δες λοιπόν τα πέντε σωστά βήματα επιλογής του νέου σου παπουτσιού:

1. Αγόρασε μετά από την προπόνηση

Δοκίμασε τα αθλητικά παπούτσια που θέλεις να αγοράσεις, μετά από προπόνηση που τα πόδια θα είναι «πρησμένα» και φρόντισε να φοράς τον ίδιο τύπο κάλτσας που φοράς όταν αθλείσαι.

2. Να κουνάς ελεύθερα τα δάχτυλα

Όταν φοράς τα παπούτσια, πρέπει να μπορείς να κουνάς ελεύθερα όλα τα δάχτυλα των ποδιών. Γενικώς τα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα από την αρχή, δεν πρόκειται να «ανοίξουν» με το καιρό όπως τα ρούχα.

3. Κάνε το έλεγχο περπατώντας

Δεν αγοράζεις …γουρούνι στο σακί. Περπάτησε ή τρέξε για να διαπιστώσεις πόσο άνετα είναι τα παπούτσια που θέλεις να αγοράσεις.

4. Να εφαρμόζει σωστά

Πρέπει το παπούτσι να εφαρμόζει σωστά στη φτέρνα ώστε να μην γλιστράει όταν περπατάς.

5. Πότε παίρνεις τα ειδικά παπούτσια

Αν κάνεις κάποιο άθλημα περισσότερες από τρεις φορές τη βδομάδα θα πρέπει να πάρεις παπούτσια ειδικά για το συγκεκριμένο άθλημα

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...