Δες και ονειρέψου το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Δες και ονειρέψου το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Ξεπερνάει σε πολυτέλεια ακόμη τις πιο χλιδάτες εγκαταστάσεις του κόσμου κάνοντας ένα ολιγοήμερο ταξίδι μαζί του όνειρο ζωής.

Ανήκοντας στην κινεζική θυγατρική της μεγαλύτερης στον κόσμο εταιρείας για κρουαζιέρες, την Royal Caribbean International, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο -πέντε φορές μεγαλύτερο από τον Τιτανικό- θα κάνει το πρώτο του ταξίδι τον Απρίλιο 2018 και μέχρι τότε εφοδιάζεται με όλες τις ανέσεις που θα μετατρέψουν το ταξίδι μαζί του σε αξέχαστη εμπειρία. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν έρχεται η στιγμή που οι προτεραιότητες της ζωής σου… αλλάζουν!

Το απίστευτης έμπνευσης κρουαζιερόπλοιο «SymphonyoftheSees έρχεται να ξεπεράσει το μεγαλύτερο αδελφάκι του «HarmonyoftheSeas»» ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη στον τομέα των κρουαζιερόπλοιων.

ΟΙ αριθμοί ζαλίζουν: Το «SymphonyoftheSeas» έχει μήκος 362μ., πλάτος 65,7μ., βάρος 230.000 τόνους (μικτού φορτίου), 18 καταστρώματα, 2.775 καμπίνες, θα φιλοξενεί 6.780 επιβάτες και 2.175 άτομα πλήρωμα.

«Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα νέο επίπεδο ταξιδιωτικής εμπειρίας και να  προσφέρουμε την απόλυτη απόδραση σε οικογένειες κάθε μορφής και μεγέθους» δήλωσε ο ΜάικλΜπάιλι, πρόεδρος και CEO της RoyalCaribbeanInternational κατά την ψηφιακή παρουσίασή του, χθες, όπου αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του σύγχρονου αυτού θαύματος.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι πραγματικά πρωτόγνωρα: η UlitmateFamilySuite μεγέθους 125 τ.μ. διαθέτει τσουλήθρα που ξεκινά από το δωμάτιο των παιδιών και φτάνει στο livingroom, ένα υδάτινο πάρκο για παιδιά, ένα παγοδρόμιο, ένα γήπεδο μπάσκετ πλήρους διάστασης, έναν ολόκληρο τοίχο αφιερωμένο στους φαν των Lego, δύο τοίχους αναρρίχησης και μια κινηματογραφικού τύπου αίθουσα που συμπληρώνεται με μηχάνημα δημιουργίας ποπκορν καθώς και πολλά συστήματα gaming.

Αν και η μαμά εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος της κάθε σουίτας, αυτές θα διαθέτουν προσωπικό μπάτλερ, σε αντίθεση με τους  σερβιτόρους στο BionicBar του που θα είναι ανθρωποειδή ικανά να τοποθετούν, να αναδεύουν, να στραγγίζουν και να σερβίρουν κοκτέιλ τα οποία θα περιέχουν έναν συνδυασμό μέχρι και 30 ποτών.

Μόλις ξεκινήσει τα ταξίδια του θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη στη Νάπολη της Ιταλίας ενώ από τον Οκτώβριο θα αλλάξει ρώτα καθώς θα μετακομίσει στο λιμάνι του Μαϊάμι προκειμένου να ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...