Αυτοί είναι οι 5 top extreme προορισμοί για πραγματικούς activeman!

Αυτοί είναι οι 5 top extreme προορισμοί για πραγματικούς activeman!

Αν έχεις τα κότσια μπορείς να κάνεις πέντε ταξίδια που είναι πραγματικά extreme προορισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα ξεμπλέξεις από ένα ερωτικό τρίγωνο!

Στις πέντε γωνιές του κόσμου οι προορισμοί αυτοί είναι μαγευτικοί, όπως μας ενημερώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Greek Travel Service.

Δες τους προορισμούς:

1.Περπατήστε πάνω σε… παγετώνα στη Νορβηγία

Οι περιπέτειες «ξεχωριστών» ταξιδιών της εταιρίας Adventure Flash Pack συμπεριλαμβάνει και το ταξίδι στη Νορβηγία με τους συμμετέχοντες να κάνουν πεζοπορία πάνω στον απέραντο παγετώνα του Haugabreen, πράγμα που απαιτεί σαφώς και τεράστια αντοχή! top empeiriesΑν πάλι δεν αντέξετε υπάρχει η δυνατότητα, να κάνετε καγιάκ ανάμεσα σε πανύψηλα φιόρδ και πεζοπορία μέσα στο θεαματικό εθνικό πάρκο Jostedalsbreen.

2.Κατάδυση σε σπηλιά στην Τοσκάνη

Μια πολυτελής βίλα στην Τοσκάνη ίσως να μην φαίνεται το πιο προφανές μέρος για τους «adrenaline junkies» ώστε να βρουν αυτό που θέλουν! Κι όμως… η Grotta Giusti δεν είναι η μέση πολυτελής βίλα… Κάτω από τα εκπληκτικά δωμάτια της υπάρχει μια υπόγεια θερμή λίμνη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν από εκεί και να κάνουν καταδύσεις σπηλαίων. Αφού σηκωθούν σε μια σχισμή στο βράχο, οι εκπαιδευτές θα οδηγήσουν τους τολμηρούς μέσα από κρυστάλλινα νερά, σταλαγμίτες και σταλακτίτες και ενός δικτύου λαβυρίνθων σηράγγων σε μια σειρά από μεγάλες σπηλιές!

3. Βουτήξτε» στην γκαλερί Lanzarote’s Museo Atlantico!

Ακριβώς δίπλα στις ακτές του Lanzarote, το υποβρύχιο Museo Atlantico είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ταυτόχρονα, την αγάπη τους για την τέχνη και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους.Το πνευματικό τέχνασμα του γλύπτη Jason deCaires Taylor, τα 60 γλυπτά του σε κανονικό ανθρώπινο μέγεθος, μεταβάλλονται αργά αργά από τα ρεύματα του Ατλαντικού

4.Πεζοπορία στο Ρίνο της Ναμίμπια

Ξεκινώντας πριν από την ανατολή σε 4x4s από το απομακρυσμένο κέντρο καταδύσεων Rhino της Ναμίμπια, αυτό το ταξίδι πηγαίνει την εξερεύνηση του Rhino σε άλλο επίπεδο. Με τους εμπειρογνώμονες από το «Save the Rhinos»,top empeiries οι ταξιδιώτες μπορούν να ενταχθούν στους ιχνηλάτες και με τα πόδια να εξερευνήσουν την περιοχή.

5.Εξερεύνηση των καναδικών βραχονησίδων

Μια εβδομαδιαία περιπέτεια στις καναδικές βραχονησίδες είναι πιθανό να είναι ιδέα των… υπαίθριων και τολμηρών τύπων τύπων για τις διακοπές των ονείρων τους! Με ιδιωτικό ελικόπτερο θα γίνει η πρόσβαση σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα περάσματα, τα λιβάδια και τις κορυφές της οροσειράς! Μετά από δύο μέρες στο Εθνικό Πάρκο του Μπάνφ, το ελικόπτερο οδηγεί τους ταξιδιώτες στην ψηλή χώρα των βουνών Purcell για μια περιπέτεια 72 ωρών, με εμπειρογνώμονες να οδηγούν πεζοπορίες σε πεδία χιονιού και κοιλάδες.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...