4 πρωινά ροφήματα που θα σε ενυδατώσουν τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

4 πρωινά ροφήματα που θα σε ενυδατώσουν τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Τις καυτές μέρες του καλοκαιριού χρειάζεσαι ενυδάτωση και μάλιστα από το πρωί, από την ώρα που θα ξυπνήσεις.

Έτσι λοιπόν με το που θα ξυπνήσεις θα πρέπει να πάρεις μια γερή δόση ενυδάτωσης και αυτό γίνεται με το κυρίως με το νερό που είναι ο καλύτερος και ο ευκολότερος τρόπος να ενυδατωθείς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσες …μερίδες καις με μια ώρα beach volley

Μόλις ξυπνήσεις πιες μια γερή δόση νερού και στη συνέχεια ενίσχυσε την ενυδάτωση σου με ένα από τα τέσσερα ροφήματα:

1. Καφές

O μύθος του καφέ καταρρίπτεται και μάλιστα φαίνεται πως η μέτρια κατανάλωση καφέ (μέχρι 3/ημέρα) μπορεί να συμβάλλει στην ενυδάτωση. Καλό θα ήταν να μην τον υπερφορτώσετε με πολλή ζάχαρη και γάλα διότι έτσι θα σας προσθέσει πολλές θερμίδες.

2. Χυμός φρούτων και λαχανικών

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά περιέχουν νερό σε πολύ μεγάλη περιεκτικότητα. Έτσι και ως χυμοί μπορούν να σας ενισχύσουν την ενυδάτωση. Προτιμήστε τους φυσικούς χυμούς που δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα.

3. Γαλακτοκομικά ροφήματα

Με πρώτο και καλύτερο το γάλα αλλά και το ξινόγαλα ή το κεφίρ, τα ροφήματα με βάση το γάλα περιέχουν μεγάλο ποσοστό νερού και σας βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης ενυδάτωσης.

4. Άλλα μη καφεϊνούχα αφεψήματα

Πολλά από τα αφεψήματα που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας συνεισφέρουν στο να ενυδατωθείτε σωστά: λουίζα, μέντα, δίκταμο, τζίντζερ, χαμομήλι είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν. Και σε αυτήν την περίπτωση, προσέξτε την αυξημένη προσθήκη ζάχαρης και γάλακτος.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...