Αυτή η κυρία ασφάλισε τα …οπίσθια της!

Αυτή η κυρία ασφάλισε τα …οπίσθια της!

Η Solci Perez είναι μοντέλο που λέει τον καιρό στο αθλητικό κανάλι της τηλεόρασης «TyCSports». Όλοι μιλούν για το σώμα της και για το πόσο σέξι είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο «εθισμός» του μαυρίσματος και το σολάριουμ

Μοιράζει απλόχερα «εγκεφαλικά» με τις «καυτές» εμφανίσεις, και με τις πόζες της στο Instagram. Έχει χιλιάδες οπαδούς, και θαυμαστές που αυξάνονται κάθε ημέρα. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει φανατικούς οπαδούς, και κάθε τηλεοπτικό κανάλι που ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο έχει και μια εντυπωσιακή γυναίκα για να κλέβει την καρδιά τους, όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και για τις αθλητικές της γνώσεις.

Η Solci Perez, ή αλλιώς María Sol Pérez όπως είναι ολογράφως το όνομά της, αυτό το πληθωρικό «κορίτσι του καιρού» της Αργεντινής που με τις εμφανίσεις της στο «TyCSports» τους αφήνει όλους άφωνους είναι το πιο «καυτό» κορίτσι σε όλη την Αργεντινή.

Εκτός από όμορφη όμως είναι και πανέξυπνη, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ασφαλίσει τα οπίσθιά της για δυο εκατομμύρια πέσος Αργεντινής, καθώς βρήκε μια εταιρεία που κατάφερε να εκτιμήσει δεόντος τα προσόντα της. Έκανε άραγε καλά;

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι προκλητικές και καυτές.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...