Τα 4 πράματα που σε εκνευρίζουν όταν εκείνη …θηλάζει λάθος τον «μικρούλη» σου!

Τα 4 πράματα που σε εκνευρίζουν όταν εκείνη …θηλάζει λάθος τον «μικρούλη» σου!

Είναι το καλύτερο και το έλεγε και η παλιά διαφήμιση αναφερόμενη στις γυναίκες: «Για να μην τον …παίρνεις από πίσω, πάρτου μια πίπα…» και φυσικά διαφήμιζε μια πραγματική πίπα. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή η πετυχημένη διαφήμιση που έμεινε στην ιστορία αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια: Μια τέλεια πίπα είναι το top σε μια σχέση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αυτό που πραγματικά της συμβαίνει όταν ξυπνούν οι γυναικείες ορμές!

Όμως κάποιες δεν ξέρουν πως ακριβώς να κάνουν τον θηλασμό του μικρούλη σου να είναι πετυχημένος και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από μας εκνευρίζονται με κάποια λάθη που κάνει η καλή τους.

Δες λοιπόν ποια είναι αυτά τα λάθη που σε εκνευρίζουν, τις περισσότερες φορές ασυναίσθητα μέσα στην ηδονή της πράξης:

1. Ο κυνόδοντας

Το βασικό και το πιο σημαντικό είναι τα δόντια και η σωστή τους χρήση. Δεν υπάρχει περίπτωση να απολαμβάνεις την αίσθηση του... κυνόδοντα στο μικρούλη σου. Αισθάνεσαι κάπως περίεργα να νιώθεις το κοφτερό δόντι πάνω στον τρυφερούλη και πολύτιμο μικρούλη σου! Αν το νιώσεις, πες το πριν γίνει κανένας …τραυματισμός!

2. Όταν ξεχνά το …υπόλοιπο!

Ο μικρούλης σου δεν είναι μόνο το κεφαλάκι. Θέλεις σίγουρα να νιώσεις το κάτι παραπάνω και το ξέρεις καλά. Αν μένει λοιπόν εκεί, μπορείς να τη βοηθήσεις με τα χέρια σου, πρόσεχε όμως μη το κάνεις με βίαιο τρόπο… αργά και απλά!

3. Αυτό το …χέρι!

Τεράστιο επίσης θέμα υπάρχει με το χέρι! Και η αλήθεια είναι ότι ένα τεράστιο ποσοστό των γυναικών το χρησιμοποιεί και μάλιστα φανατικά. Η αποκλειστική χρήση του στόματος, φανερώνει γυναίκα που ξέρει και δεν χρειάζεται τη βοήθεια του …χεριού. Στο χέρι σου είναι να μειώσεις την απόσταση ώστε να μην χρειάζεται το …χέρι!

4. Όταν σε …ξενερώνει!

Όταν είναι σιχασιάρα και τρέχει στο μπάνιο για να αποβάλει τα προϊόντα της ολοκλήρωσής του και μάλιστα θορυβωδώς! Φυσικά αναρωτιέσαι γιατί το κάνει τότε αφού είναι σιχασιάρα… Απλά προσπέρασε το και χαλάρωσε. Τουλάχιστον εσύ εκτονώθηκες!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...