Πόσο μπορεί να σε απασχολεί το μέγεθος του εργαλείου σου;

Πόσο μπορεί να σε απασχολεί το μέγεθος του εργαλείου σου;

Κάθεσαι γυμνός μπροστά στον καθρέφτη και τον κοιτάς; Βλέπεις τους άλλους στα αποδυτήρια στο γυμναστήριο και συγκρίνεις; Αναρωτιέσαι συνεχώς αν το μέγεθος του εργαλείου σου, την ικανοποιεί, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σεξ μπορείς να κάνεις;

Πολλοί είναι επηρεασμένοι κυρίως από ταινίες πορνό και έτσι αρχίζουν τα προβλήματα για την εικόνα του κορμιού τους και κυρίως το μέγεθος του εργαλείου τους. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα κυρίως ψυχολογικής φύσεων αφού αρχίζουν αν σκέφτονται διάφορα, από το αν ικανοποιούν μέχρι και να σχετίσουν την ενδεχόμενη απόρριψη.

Η εικόνα σώματος επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία κυρίως μέσα από τις σκέψεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της επαφής . Όταν, δηλαδή, οι ανησυχίες για το σώμα είναι τόσο έντονες, που διασπούν την προσοχή από τα σεξουαλικά ερεθίσματα, τότε είναι πολύ πιθανή η μείωση της ικανοποίησης και η εμφάνιση δυσλειτουργίας.

Η αλήθεια είναι ότι σε έρευνα που έγινε μόνο το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είπε είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Το μήκος ήταν λιγότερο σημαντικό από το πάχος και 32% ανέφερε πως το πάχος είναι σημαντικό.

Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέγεθος. Είναι λίγες αυτές που το θεωρούν πραγματικά σημαντικό και συνήθως είναι γυναίκες που ικανοποιούνται μόνο με άγριο σεξ. Για εμάς τις γυναίκες το πέος του συντρόφου μας είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, και ανεξάρτητα από την εμφάνισή του, μας ενθουσιάζει. Συζητάμε και μας ενδιαφέρει το θέμα «πέος». Αλλά τις περισσότερες φορές η συζήτηση δεν αφορά το μέγεθος, εστιάζουμε περισσότερο στο τι κάνεις με αυτό, ή αν ο ιδιοκτήτης είναι καθαρός και μυρωδάτος.
Οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.).
Μελετητές συμφωνούν στο ότι το πώς νιώθουμε για το σώμα μας επηρεάζει τη σεξουαλική μας ικανοποίηση πολύ περισσότερο από ό,τι τα αντικειμενικά σωματικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με άλλες μελέτες διαπίστωσαν ότι οι άντρες λατρεύουν το πέος τους. Από την στιγμή που γεννιούνται το πέος γίνεται ο καλύτερός τους φίλος. Ωστόσο το ζητούμενο αναφέρουν είναι να έχεις μια όμορφη ερωτική εμπειρία με τον σύντροφό σου αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ποιότητα της επαφής. Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον έρευνα που έδειξε ότι το 82% των γυναικών που συμμετείχαν συμφωνούν πως η ποιότητα της ερωτικής πράξης είναι πολύ πιο σημαντική από την ποσότητα.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...